Lyhyet hiukset

Lyhyet hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Lyhyiden hiusten trendi

Lyhyet hiukset ovat olleet viime vuosina erittäin suosittu hiustyyli. Monet naiset ja miehet päättävät lyhentää hiuksiaan hakeakseen raikkaampaa ja modernimpaa ilmettä. Lyhyet hiukset vaativat vähemmän hoitoa ja ylläpitoa kuin pitkät hiukset, mikä tekee niistä erittäin käytännöllisen vaihtoehdon kiireiselle arjelle. Qtime Parturi Kampaamossa tarjoamme laadukkaita leikkaus- ja muotoilupalveluita myös lyhyille hiuksille.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Ammattitaitoinen leikkaus lyhyille hiuksille

Lyhyiden hiusten leikkaaminen vaatii erityistä taitoa ja ammattitaitoa. Oikeanlainen leikkaus ja muotoilu voivat tehdä suuren eron lyhyiden hiusten ulkonäössä. Qtime Parturi Kampaamossa meillä on kokeneita ja ammattitaitoisia kampaajia, jotka osaavat leikata ja muotoilla lyhyet hiukset juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti. Haluamme varmistaa, että jokainen asiakas poistuu kampaamostamme tyytyväisenä ja itsevarmana uudesta hiustyylistään.

Lyhyet hiukset ovat monipuoliset

Vaikka lyhyet hiukset saattavat tuntua rajoittavilta, ne ovat todellisuudessa erittäin monipuoliset. Niitä voi muotoilla eri tavoin eri tilanteisiin ja tapahtumiin. Lyhyet hiukset sopivat niin arkeen kuin juhlaan, ja niitä voi stailata eri tavoin eri tilaisuuksiin. Qtime Parturi Kampaamossa opastamme asiakkaitamme erilaisissa hiustyyliin liittyvissä kysymyksissä ja annamme vinkkejä eri tapoihin muotoilla lyhyitä hiuksia.

Lyhyet hiukset ovat helppohoitoiset

Yksi lyhyiden hiusten suurista eduista on niiden helppohoitoisuus. Lyhyet hiukset eivät vaadi yhtä paljon aikaa ja vaivaa kuin pitkät hiukset. Ne kuivuvat nopeasti pesun jälkeen ja niiden muotoiluun menee vain muutama minuutti. Lyhyet hiukset sopivat erinomaisesti kiireiseen elämäntyyliin, eikä niiden takia tarvitse stressata päivittäin hiusten hoitamisesta.

Qtime Parturi Kampaamo palvelee lyhyiden hiusten ystäviä

Qtime Parturi Kampaamossa olemme erikoistuneet palvelemaan lyhyiden hiusten ystäviä. Meillä ymmärretään lyhyiden hiusten erityistarpeet ja osaamme leikata ja muotoilla niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukasta palvelua ja luoda heille juuri sellaisen hiustyylin kuin he haluavat. Varatessasi ajan kampaamoomme kätevästi netissä voit olla varma, että saat ammattitaitoista palvelua ja lähdet tyytyväisenä kotiin uuden hiustyylin kanssa.

Lyhyet hiukset ovat monipuolinen ja näyttävä hiustyyli, joka ei koskaan mene pois muodista. Jos olet haaveillut lyhyistä hiuksista, nyt on oikea hetki toteuttaa unelmasi. Varata aika Qtime Parturi Kampaamoon ja antaa ammattitaitoisten kampaajiemme luoda juuri sinulle täydellinen lyhyt hiustyyli. Tule rohkeasti kokeilemaan jotain uutta ja raikasta hiustesi ilmettä lyhyillä hiuksilla!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta lyhyet hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.