Lyhyen tukan hiusmalleja

Lyhyen tukan hiusmalleja. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Lyhyiden hiusten suosio kasvaa

Aina välillä on hyvä vaihtaa hiusmallia ja kokeilla jotain uutta. Lyhyet hiukset ovat olleet viime aikoina suuressa suosiossa, ja onkin olemassa monia erilaisia hiusmalleja, joita voit kokeilla, jos etsit uutta lookia.

Lyhyisiin hiuksiin valitessa on tärkeää ottaa huomioon oma kasvonmuoto ja hiusten laatu. Ammattitaitoinen parturi-kampaaja osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hiusmallin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Ihana pixie-leikkaus lyhyisiin hiuksiin

Pixie on lyhyt hiusmalli, joka sopii monelle eri kasvonmuodolle. Se saa kasvot näyttämään raikkaalta ja nuorekkaalta. Pixie-leikkaus on myös helppohoitoinen ja tyylikäs vaihtoehto lyhyille hiuksille.

Pixie-leikkauksessa hiukset ovat lyhyet takaa ja sivuilta, mutta pidemmät päältä. Tämä antaa hiuksille volyymia ja ilmavuutta. Voit kokeilla erilaisia tekstuureja ja pituuksia pixie-leikkauksessa ja luoda juuri sinulle sopivan lookin.

Vauhtia lyhyisiin hiuksiin kerrostuksilla

Kerrostukset ovat loistava tapa tuoda liikettä ja volyymia lyhyisiin hiuksiin. Kerrostukset antavat hiuksille eloisuutta ja tekevät hiuksista helposti muotoiltavat.

Kokeile rohkeasti erilaisia kerrostuksia ja pituuksia hiuksissa. Voit esimerkiksi tuoda kasvojen kehystystä kevyillä kerroksilla sivuilta tai luoda modernin tyylin pitkillä kerroksilla päälliosassa. Kerrostukset antavat hiuksille ilmavuutta ja liikettä.

Helppo ja tyylikäs bob-hiusmalli

Bob-hiusmalli on ajaton klassikko, joka sopii erinomaisesti myös lyhyisiin hiuksiin. Bob-hiusmallissa hiukset ovat leikattu suoriksi ja tasapituisiksi, luoden siistin ja tyylikkään ilmeen.

Bob-hiusmalli on helppohoitoinen ja monikäyttöinen vaihtoehto lyhyille hiuksille. Voit kokeilla erilaisia pituuksia ja kulmia bob-hiuksissa, ja luoda juuri sinulle sopivan tyylin. Bob-hiusmallilla voit myös leikitellä erilaisilla tekstuureilla ja viimeistelytuotteilla.

Värjäys ja raidat tuovat lisää ilmettä lyhyisiin hiuksiin

Värjäys ja raidat voivat tuoda lisää ilmettä ja persoonallisuutta lyhyisiin hiuksiin. Voit esimerkiksi kokeilla erilaisia kirkkaita värejä tai pehmeitä sävyjä hiuksissasi.

Raidat voivat tuoda syvyyttä ja kontrastia hiuksiin, sekä korostaa leikkausta ja kerrostuksia. Voit valita esimerkiksi vaaleita raitoja tummiin hiuksiin tai tummia raitoja vaaleisiin hiuksiin, luoden upean ja dynaamisen ilmeen.

Valitse oma suosikki lyhyiden hiusten hiusmalli

Kun olet valinnut itsellesi sopivan hiusmallin, voit kokeilla erilaisia viimeistelytuotteita ja tyylejä, jotka tuovat lisää ilmettä hiuksiisi. Muista myös huolehtia säännöllisesti hiustesi kunnosta ja käydä parturi-kampaajalla hiusmallin ylläpidossa.

Olipa tyylisi sitten klassinen bob tai rohkea pixie-leikkaus, lyhyet hiukset tarjoavat paljon mahdollisuuksia erilaisiin hiusmalleihin ja tyyleihin. Kokeile rohkeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydä juuri sinulle sopiva lyhyiden hiusten hiusmalli!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta lyhyen tukan hiusmalleja. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.