Korkea otsa hiusmalli

Korkea otsa hiusmalli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Korkea otsa hiusmalli

Korkea otsa hiusmalli voi olla yksi tapa korostaa kauniisti omaa kasvojen muotoa ja piirteitä. Korkealla otsalla varustetut henkilöt saattavat joskus pohtia sopivinta hiusmallia, joka tasapainottaisi kasvojen mittasuhteita. Onneksi korkea otsa tarjoaa myös monipuolisia mahdollisuuksia erilaisille hiustyyleille, joista jokainen voi löytää juuri itselleen sopivan vaihtoehdon.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Sopivat hiusmallit korkealle otsalle

Yksi suosituimmista hiusmalleista korkealle otsalle on ehdottomasti otsatukka. Otsatukka pehmentää kasvojen piirteitä ja saa ne näyttämään tasapainoisemmilta. Otsatukka voi olla suora, sivulle menevä tai epäsäännöllisempi. Se voi myös olla eri pituinen, joten vaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun.

Toinen hyvä vaihtoehto korkealle otsalle on kerrostettu hiusmalli. Kerrostettu leikkaus antaa volyymia hiuksille ja luo ilmavuutta ympäröivään ilmeeseen. Kerrostettu hiusmalli sopii monenlaisiin hiuksiin ja antaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin kampauksiin.

Kolmas suosittu hiusmalli korkealle otsalle on kiharat tai laineet. Kiharat ja laineet pehmentävät kasvojen piirteitä ja antavat romanttisen ja pehmeän ilmeen. Ne sopivat hyvin niin juhla- kuin arkipäivänkin kampauksiin ja ovat aina tyylikäs vaihtoehto.

Huomioitavaa korkean otsan hiusmallissa

On tärkeää muistaa, että jokaiselle henkilölle sopiva hiusmalli riippuu myös muista kasvojen piirteistä, ei pelkästään otsan korkeudesta. Keskustele ammattilaisen kanssa, kuten parturi-kampaajamme Qtimessa, joka auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin.

Yhteenveto

Korkea otsa voi olla siunaus, kunhan löydät siihen sopivan hiusmallin. Otsatukka, kerrostettu leikkaus ja kiharat tai laineet ovat vain muutamia esimerkkejä hiusmalleista, jotka sopivat erinomaisesti korkealle otsalle. Muista kuitenkin aina konsultoida ammattilaista ennen suuren muutoksen tekemistä hiuksiisi, jotta lopputulos olisi juuri sellainen kuin haluat. Qtime Parturi Kampaamo palvelee mielellään asiakkaitaan ja auttaa löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin. Muista hyödyntää kätevää nettiajanvarausta varatessasi aikaa hiusmallin konsultointiin!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta korkea otsa hiusmalli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.