Kiharat hiusmallit

Kiharat hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kiharoiden hiusmallien suosio kasvaa vuonna 2024

Kiharat hiusmallit ovat olleet suosittuja jo pitkään, mutta vuonna 2024 ne ovat entistä trendikkäämpiä. Erikoisesti puolipitkät hiukset ovat in ja kiharat antavat niille lisää volyymia ja liikettä. Qtime Parturi Kampaamo onkin huomannut kiharoiden hiusmallien kasvavan suosion ja tarjoaa monipuolisia kiharakäsittelyitä asiakkailleen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Kiinnitä huomiota hiusten konditionointiin

Yksi tärkeä asia kiharoiden hiusten hoidossa on hiusten kunnon ylläpitäminen. Kiharat hiukset ovat usein kuivat ja vaativat erityistä kosteutta. Tärkeää on käyttää kosteuttavia hoitoaineita ja tehdä säännöllisiä tehohoitokäsittelyjä. Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita hiustenhoitotuotteita ja hoitokäsittelyjä, jotka auttavat pitämään kiharat hiukset terveinä ja kiiltävinä.

Luo erilaisia kiharakampauksia

Kiharoiden hiusten avulla voit luoda monipuolisia kampauksia juhliin ja arkeen. Voit kokeilla erilaisia nutturavariaatioita, lettejä tai vaikkapa rennon rentoja aaltoja. Qtime Parturi Kampaamon kokeneet kampaajat auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan kiharakampauksen, joka korostaa parhaita puoliasi.

Hyödynnä nettiajanvarausta kiharakäsittelyyn

Qtime suosii kätevän nettiajanvarauksen käyttöä palvellessaan asiakkaita. Voit varata ajan kiharakäsittelyyn helposti nettisivuillamme milloin vain. Näin varmistat, että saat haluamasi ajan ja palvelun juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Käytä hyväksesi helppoa ja nopeaa nettiajanvarausta ja varaa aika kiharakäsittelyyn jo tänään!

Ota rohkeasti askel kohti uusia kiharoita

Kiharat hiusmallit ovat ajattoman kauniita ja antavat hiuksille runsautta ja eloa. Jos olet aina haaveillut kiharoista, nyt on oikea aika ottaa rohkeasti askel kohti uusia kiharoita. Qtime Parturi Kampaamo auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan kiharakäsittelyn ja kampauksen, joka korostaa kauniisti kasvonpiirteitäsi. Ota yhteyttä ja varaa aika kiharakäsittelyyn, me huolehdimme lopusta!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kiharat hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.