Kevät värianalyysi

Kevät värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kevät värianalyysi: Mitkä värit sopivat sinulle parhaiten keväällä?

Kevät on aika, jolloin luonto herää eloon ja värit alkavat puhjeta esiin. Myös vaatekaapissa kannattaa tehdä kevätsiivous ja päivittää vaatevalikoima keväisempiin sävyihin. Mutta mitkä värit sopivat sinulle parhaiten keväällä? Tässä artikkelissa käymme läpi kevään värianalyysin perusasiat ja annamme vinkkejä, miten löytää omalle ihotyypille ja hiuksille sopivat sävyt.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Luonnonvalkoiset sävyt

Kevään väripalettiin kuuluvat pehmeät ja raikkaat sävyt, kuten luonnonvalkoinen. Tämä väri sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden ihonsävy on lämmin ja hiukset ovat luonnostaan vaaleat. Luonnonvalkoinen väri heijastaa valoa kauniisti ja saa ihosi näyttämään heleältä ja raikkaalta kevätauringon valossa.

Kun valitset vaatteita keväälle, kannattaa suosia luonnonvalkoista väritystä esimerkiksi bleisereissä, puseroissa ja housuissa. Voit myös lisätä asuusi ripauksen väriä esimerkiksi pastellisävyillä tai vaaleanpunaisella, joka sopii hyvin yhteen luonnonvalkoisen kanssa.

Pastellisävyt

Toinen kevään väripalettiin kuuluva suosittu sävy on pastellisävyt. Näitä vaaleita ja pehmeitä sävyjä löytyy esimerkiksi mintunvihreästä, vaaleansinisestä ja laventelista. Pastellisävyt sopivat erityisen hyvin henkilöille, joiden ihonsävy on neutraali tai viileä.

Kun valitset pastellisävyjä kevätvaatteisiisi, kannattaa suosia esimerkiksi pastelliväristä paitaa tai neuletta, joka tuo raikkautta asuusi. Yhdistä pastellisävyjä esimerkiksi valkoiseen tai vaaleanharmaaseen, jotta kokonaisuus pysyy keväisen raikkaana.

Värianalyysin ammattilainen auttaa sinua löytämään omat sävysi

Värianalyysi voi olla monimutkainen prosessi, mutta ammattilaisen avulla voit löytää juuri sinulle sopivat sävyt keväälle. Parturi-kampaamossamme tarjoamme värianalyysipalvelua, jossa koulutettu stylisti auttaa sinua löytämään oikeat värit niin vaatteisiin kuin hiuksiin. Voit varata ajan värianalyysiin kätevästi nettiajanvarauksemme kautta.

Olemme erikoistuneet tarjoamaan parturi-kampaamopalveluita asiakkaillemme ja haluamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat kevätsävyt. Varaa aika värianalyysiin ja anna ammattilaisten auttaa sinua löytämään omat värisi kevääseen!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kevät värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.