Keskipitkät hiusmallit

Keskipitkät hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Keskipitkät hiusmallit – Ajaton valinta

Keskipitkät hiusmallit ovat aina olleet suosittu valinta monien naisten keskuudessa. Tämä pituus tarjoaa monipuolisuutta ja mahdollisuuksia erilaisiin tyyleihin, olipa kyseessä sitten rennon rento look tai tyylikäs ja hienostunut tyyli.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Keskipitkät hiusmallit arkeen ja juhlaan

Keskipitkät hiusmallit sopivat täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin. Voit pitää hiuksiasi auki rennosti ollessasi kotona tai töissä, tai voit kokeilla erilaisia kampauksia ja lettejä juhlavampiin tilaisuuksiin.

Keskipitkien hiusmallien helppohoitoisuus

Yksi keskipitkien hiusmallien suurista eduista on niiden helppohoitoisuus. Vaikka hiukset olisivat pitkähköt, ei niiden hoito vie yhtä paljon aikaa ja vaivaa kuin erittäin pitkien hiusten. Keskipitkät hiukset ovat myös usein helpompi pitää siistinä ja terveenä.

Keskipitkät hiusmallit – Valinta joka sopii kaikille

Keskipitkät hiusmallit sopivat kaikenikäisille ja kaikenlaisille hiustyypeille. Olipa hiuksesi sitten suorat, kiharat, ohuet tai paksut, on keskipitkä pituus yleensä aina hyvä valinta. Ammattitaitoinen kampaaja osaa myös suositella sinulle juuri sinulle sopivaa keskipitkää hiusmallia.

Keskipitkät hiusmallit – Päivitä tyylisi helposti

Jos kaipaat muutosta hiustyylissäsi, mutta et halua leikata hiuksiasi liian lyhyiksi, keskipitkä hiusmalli on hyvä vaihtoehto. Päivitä tyyliäsi esimerkiksi kerrostuksilla, raidoituksilla tai erilaisilla kampauksilla, jotka tuovat hiuksiisi uutta ilmettä.

Keskipitkät hiusmallit Qtime Parturi Kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo on erikoistunut palvelemaan asiakkaitaan laadukkailla parturi-kampaamopalveluilla. Jos kaipaat muutosta hiustyylissäsi ja olet harkinnut keskipitkää hiusmallia, varaa aika Qtimeen ja anna ammattitaitoisten kampaajiemme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva hiusmalli.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta keskipitkät hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.