Kesä värianalyysi

Kesä värianalyysi. Selvitä sinulle parhaiten sopivat värisävyt. Hinta sisältää värianalyysin ja värikartan. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kesä värianalyysi

Kesä on täynnä aurinkoa, lämpöä ja värikkäitä kukkia. Kaikki tämä heijastuu myös meidän vaatevalintoihimme ja ulkonäköömme, joten kesän saapuessa on hyvä tehdä värianalyysi ja varmistaa, että valitsemamme värit korostavat parhaita puoliamme.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Mikä on kesä värianalyysi?

Kesä värianalyysi perustuu ihon, hiusten ja silmien sävyihin. Tärkeintä on löytää omalle ihonsävylle sopivat värit, jotka saavat ihosi hehkumaan ja silmäsi säkenöimään. Kesätyypille tyypillisiä ominaisuuksia ovat viileät ja pehmeät sävyt, kuten pastellit ja vaaleat sävyt.

Kuinka tehdä kesä värianalyysi?

Paras tapa tehdä kesä värianalyysi on kääntyä asiantuntijan puoleen, kuten parturi-kampaajan tai värianalyysin ammattilaisen. He osaavat tunnistaa juuri sinun ihosi, hiustesi ja silmiesi sävyt ja suositella sinulle sopivia värejä. Voit myös tehdä värianalyysin itse kokeilemalla erilaisia vaatteita ja meikkejä ja tarkkailemalla, mitkä värit saavat sinut hehkumaan.

Kesävärit vaatteissa

Kesävärien valinta vaatteisiin kannattaa tehdä huolellisesti. Kesätyypille sopivat parhaiten viileät pastellisävyt, kuten vaaleanpunainen, laventeli, minttu ja vaaleansininen. Myös neutraalit sävyt, kuten harmaa, beige ja valkoinen, sopivat mainiosti kesäiholle. Vältä liian kirkkaita ja voimakkaita värejä, jotka voivat korostaa ihon punoitusta.

Kesävärit hiuksissa

Kesätyypille sopivat hiuksissa viileät sävyt, kuten tuhkanvaalea, hiekansävyinen ja tuhka. Myös vaaleat raidat tai balayage-kampaukset ovat hyvä valinta kesäväriksi. Vältä liian lämpimiä sävyjä, kuten kultaiset ja punaiset sävyt, jotka voivat tehdä ihon värittömäksi.

Kesävärit meikissä

Kesäiholle sopivat meikissä pehmeät ja luonnolliset sävyt. Käytä vaaleita ja hentoja sävyjä silmämeikissä ja huulimeikissä. Valkoisen sijaan kannattaa valita vaaleanpunainen tai persikka poskipunaksi. Muista myös suojata iho aurinkosuojalla ja käyttää kosteuttavaa meikkivoidetta, joka tekee ihon heleäksi.

Yhteenveto

Kesä värianalyysi auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat värit vaatteisiin, hiuksiin ja meikkiin. Kun valitset oikeat sävyt omalle ihollesi, saat hehkuvan ja raikkaan ulkonäön, joka korostaa kauneuttasi. Muista kuitenkin, että tärkeintä on aina olla oma itsesi ja luottaa omaan tyyliisi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kesä värianalyysi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.