Kerrostettu hiusmalli

Kerrostettu hiusmalli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kerrostettu hiusmalli – trendikäs valinta kaikenikäisille

Kerrostettu hiusmalli on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista hiusmalleista, joka sopii kaikenikäisille. Kerrostettu leikkaus antaa hiuksille ilmavuutta, liikettä ja volyymia, sekä mahdollistaa monenlaisten tyylien luomisen. Se sopii niin pitkille kuin lyhyemmillekin hiuksille, ja sen avulla voidaan korostaa kasvojen piirteitä sekä luoda pehmeää feminiinistä ilmettä. Kerroksittain leikattu malli onkin loistava valinta, kun halutaan virkistää hiustyyliä ja tuoda siihen uutta ilmettä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Kerrostetun hiusmallin hyödyt ja ominaisuudet

Kerrostetun hiusmallin etuihin kuuluu sen monipuolisuus ja soveltuvuus erilaisiin hiustyyppeihin. Kerroksittainen leikkaus sopii niin suorille kuin kiharoillekin hiuksille, ja sen avulla voidaan korostaa hiusten luonnollista tekstuuria ja rakennetta. Kerrostettu hiusmalli myös antaa hiuksille ilmavuutta ja liikettä, mikä tekee hiuksista näyttävät ja eloisat.

Toinen merkittävä etu kerrostetussa hiusmallissa on sen helppohoitoisuus. Kerroksittain leikattu malli ei vaadi erityistä muotoilua tai huolittelua, vaan se säilyttää kauniin ulkonäkönsä myös ilman suurta vaivannäköä. Tämä tekee kerrostetusta hiusmallista erityisen käytännöllisen ja sopivan niin kiireisille aikuisille kuin aktiivisille nuorillekin.

Kerrostetun hiusmallin suosion salaisuus

Kerrostettu hiusmalli on suosittu valinta monien julkkisten ja muotivaikuttajien keskuudessa, ja sen suosio perustuukin sen monipuolisuuteen ja ajattomaan tyylikkyyteen. Kerroksittain leikattu malli antaa hiuksille volyymia ja liikettä luonnollisella tavalla, mikä tekee hiuksista näyttävät ja terveen näköiset. Kerrostettu hiusmalli sopii kaikenikäisille ja se on varma valinta niin arkeen kuin juhlaankin.

Qtimen palveluihin kuuluu kerrostetun hiusmallin leikkaus ja muotoilu

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista palvelua kaikille asiakkailleen. Kerrostetun hiusmallin leikkaus ja muotoilu on yksi suosituimmista palveluistamme, ja sen avulla voimme luoda sinulle upean ja tyylikkään hiustyylin, joka korostaa parhaita puoliasi. Nettiajanvarauksemme avulla voit varata ajan kätevästi ja nopeasti, ja me huolehdimme lopusta. Tule käymään Qtimella ja koe kerrostetun hiusmallin lumoava vaikutus!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kerrostettu hiusmalli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.