Kerroksittain leikatut hiusmallit

Kerroksittain leikatut hiusmallit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kerroksittain leikatut hiusmallit

Kerroksittain leikatut hiusmallit ovat suosittu valinta monille, jotka haluavat lisätä liikettä ja volyymia hiuksiinsa. Kerroksittain leikatut mallit antavat hiuksille ilmavuutta ja helpottavat niiden muotoilua eri tavoin. Näiden hiusmallien avulla voi luoda monipuolisia ja persoonallisia kampauksia, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Kuinka kerroksittain leikatut hiusmallit toimivat

Kerroksittain leikatut hiusmallit perustuvat eri pituisiin kerroksiin, jotka leikataan hiusten päällekkäin. Tämä leikkaustekniikka auttaa poistamaan painoa ja lisäämään liikettä hiuksiin. Kerroksittain leikatut hiusmallit sopivat kaiken pituisille hiuksille ja erilaisiin hiuslaatuihin. Ne antavat hiuksille luonnollisen ilmeen ja tekevät niistä helpommin hallittavat.

Sopivatko kerroksittain leikatut hiusmallit minulle?

Kerroksittain leikatut hiusmallit sopivat lähes kaikille, mutta on tärkeää ottaa huomioon oma hiustyyppi ja kasvonmuoto ennen leikkauksen tekemistä. Esimerkiksi paksuille hiuksille kerroksittainen leikkaus voi auttaa vähentämään painoa ja luomaan kevyemmän ilmeen. Toisaalta ohuille hiuksille kerroksittainen leikkaus voi antaa lisää volyymia ja herättää hiukset eloon.

Kerroksittain leikattujen hiusmallien ylläpito

Kerroksittain leikatut hiusmallit vaativat säännöllistä ylläpitoa ja trimmausta pitääkseen ne siisteinä ja hyvin muotoiltuina. On suositeltavaa käydä parturissa tai kampaajalla noin 6-8 viikon välein, jotta hiusten malli säilyy hyvänä. Lisäksi on tärkeää käyttää laadukkaita hiustenhoitotuotteita, jotka pitävät hiukset terveinä ja kiiltävinä.

Valitse Qtimen parturi-kampaamo kerroksittain leikattuun hiusmalliin

Kerroksittain leikattu hiusmalli on loistava valinta monipuolisuutensa ja tyylikkyytensä vuoksi. Jos olet harkinnut kerroksittaista leikkausta, varaa aika Qtimen parturi-kampaamoon ja anna ammattilaisten auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin. Qtimen kätevä nettiajanvaraus tekee ajan varaamisesta helppoa ja nopeaa, jotta voit nauttia uudesta hiusmallistasi mahdollisimman pian.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kerroksittain leikatut hiusmallit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.