Kapeat kasvot hiusmalli

Kapeat kasvot hiusmalli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kapeat kasvot hiusmalli

Kapeat kasvot voivat olla kaunis piirre, ja oikean hiusmallin valinnalla voi korostaa kasvojen parhaita puolia entisestään. On tärkeää valita hiusmalli, joka tasapainottaa kasvojen muotoa ja luo harmonisen kokonaisuuden. Tässä artikkelissa jaamme vinkkejä kapeille kasvoille sopivista hiusmalleista.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Oikea pituus

Kapeat kasvot saavat usein lisäleveyttä ja täyteläisyyttä pidemmästä hiusmallista. Pituuden tulisi mennä ainakin leuan alle, jotta kasvot saavat täyteläisemmän ilmeen. Kerrokselliset leikkaukset ja aaltoilevat kiharat antavat lisää volyymia ja pehmeyttä kasvoille.

Keskijakaus

Keskijakaus on erinomainen valinta kapeille kasvoille, sillä se luo vaikutelman leveämmistä kasvoista. Keskijakaus jakaa hiukset tasaisesti kummallekin puolelle kasvoja, luoden tasapainoisen ilmeen. Lisäksi se korostaa kasvojen piirteitä kauniisti.

Otsahiukset

Otsahiukset ovat loistava tapa pehmentää kapeita kasvoja ja luoda lisää volyymia otsan alueelle. Erityisesti sivuotsat sopivat hyvin kapeille kasvoille, sillä ne voivat antaa kasvoille lisäleveyttä. Muista kuitenkin välttää liian raskaita tai suoria otsahiusten leikkauksia, sillä ne voivat korostaa kasvojen kapeutta liikaa.

Pitkät kerrokset

Pitkät kerrokset luovat lisää volyymia ja liikettä hiuksiin, mikä on erinomainen tapa tasapainottaa kapeita kasvoja. Kerroksellinen leikkaus luo ilmavuutta hiuksiin ja auttaa pehmentämään kasvojen piirteitä. Voit kokeilla myös erilaisia styling tuotteita, kuten hiusvahaa tai -lakkaa, luodaksesi vielä enemmän volyymia ja tekstuuria hiuksiin.

Nettiajanvaraus Qtime Parturi Kampaamoon

Oletko kiinnostunut kapeille kasvoillesi sopivasta hiusmallista? Varaa aikasi Qtime Parturi Kampaamoon kätevän nettiajanvarauksen kautta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin, joka korostaa kauniisti kasvojesi parhaita puolia. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi ja luomaan upea ilme kapeille kasvoillesi!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kapeat kasvot hiusmalli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.