Kampaamo

Tarvitsetko palvelua kampaamo? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kampaamon tarjoamat palvelut

Kampaamot tarjoavat monipuolisia palveluita asiakkailleen. Nämä voivat sisältää esimerkiksi hiusten leikkaukset, värjäykset, kampaukset, permanentit, ja erilaiset hoidot hiuksille ja hiuspohjalle. Lisäksi kampaamo voi tarjota myös muita kauneudenhoitopalveluita, kuten meikkausta ja kulmien sekä ripsien värjäystä. Kampaamossa asiakkaat voivat rentoutua ja hemmotella itseään ammattilaisen käsittelyssä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Laadukkaat tuotteet kampaamossa

Hyvä kampaamo käyttää laadukkaita tuotteita, jotka ovat hellävaraisia hiuksille. Laadukkaat tuotteet auttavat ylläpitämään hiusten terveyttä ja antavat kestävämmän lopputuloksen esimerkiksi värjäyksissä ja käsittelyissä. Kampaamoissa myös suositellaan ja myydään usein asiakkaille ammattilaisten suosittelemia hiustenhoitotuotteita ja -välineitä, jotta asiakkaat voivat hoitaa hiuksiaan myös kotona.

Asiakaspalvelu kampaamossa

Hyvä asiakaspalvelu on tärkeä osa kampaamon toimintaa. Asiakkaiden tulee tuntea olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi kampaamossa. Kampaajien tulee olla ystävällisiä, ammattitaitoisia ja kuunnella asiakkaan toiveita tarkasti. Hyvä vuorovaikutus asiakkaan ja kampaajan välillä auttaa luomaan asiakkaalle miellyttävän kokemuksen ja saa asiakkaan palaamaan kampaamoon uudelleen.

Viimeistely ja lopputulos kampaamokäynnin jälkeen

Kampaamokäynnin päätteeksi asiakas odottaa tietenkin upeaa lopputulosta, joka vastaa hänen toiveitaan. Kampaajan ammattitaito ja asiakkaan toiveiden huomioiminen ovat avainasemassa onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa. Olipa kyseessä sitten uusi tyylikäs hiustyyli, heleämpi hiusväri tai muu kampaukseen liittyvä toive, asiakas haluaa poistua kampaamosta tyytyväisenä ja itsevarmana tuntevana.

Kampaamokäynti Qtime Parturi Kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita parturi-kampaamopalveluita asiakkailleen. Qtime suosii kätevän nettiajanvarauksen käyttöä, joka helpottaa asiakkaiden ajanvarausta ja mahdollistaa palveluiden nopean ja vaivattoman varauksen. Ammattitaitoiset kampaajat, laadukkaat tuotteet ja ystävällinen asiakaspalvelu tekevät Qtime Parturi Kampaamosta mainion valinnan hiustesi ja kauneutesi hoitoon. Tervetuloa rentoutumaan ja hemmottelemaan itseäsi Qtimeen!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kampaamo. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.