Kampaamo Kamppi

Etsitkö palvelua kampaamo Kamppi? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingin Kampissa. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kaipaatko kauneushetkeä? Tutustu kampaamoon Kamppi

Kampaamo Kamppi tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä parturi-kampaamopalvelua Helsingin keskustassa. Kamppi on tunnettu monipuolisista palveluistaan, ammattitaitoisesta henkilökunnastaan ja rentouttavasta ilmapiiristään. Oli kyseessä sitten uusi hiusmalli, hiusten värjäys, leikkaus tai kampauksen tekeminen, Kamppi on oikea valinta kauneudenhoitoon.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Ammattitaitoinen henkilökunta

Kampaamo Kamppi ylpeänä esittelee kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökuntansa. Kampaamossa työskentelee joukko kampaajia ja partureita, jotka ovat erikoistuneet erilaisiin hiustenhoitopalveluihin. Henkilökuntamme on koulutettu käyttämään viimeisimpiä tekniikoita ja trendejä, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Laadukkaat tuotteet

Kampaamo Kamppi käyttää ainoastaan laadukkaita ja ammattilaistason tuotteita, jotta hiuksesi saavat parasta mahdollista hoitoa. Oli kyseessä sitten värjäys, leikkaus tai kampauksen tekeminen, voit luottaa siihen, että hiuksesi ovat hyvissä käsissä. Lisäksi kampaamosta löytyy myös laaja valikoima laadukkaita hiustenhoitotuotteita, joilla voit hoitaa hiuksiasi myös kotona.

Rentouttava ilmapiiri

Kampaamo Kamppi haluaa tarjota asiakkailleen rentouttavan ja miellyttävän kokemuksen kauneudenhoitohetkestä. Kampaamomme on sisustettu tyylikkäästi ja viihtyisästi, jotta voit tuntea olosi kotoisaksi ja rentoutua hoidon aikana. Henkilökuntamme on ystävällistä ja palvelualtista, joten voit olla varma, että olet hyvissä käsissä koko käynnin ajan.

Varaa aika kampaamoon Kamppi

Kaipaatko piristystä hiuksiisi tai rentouttavaa hetkeä kauneudenhoitoon? Varaa aika kampaamoon Kamppi ja anna ammattilaisten hemmotella sinua. Voit varata ajan helposti ja kätevästi nettiajanvarauksen kautta, jolloin voit valita itsellesi sopivan ajan milloin tahansa. Tervetuloa nauttimaan laadukkaasta parturi-kampaamopalvelusta Helsingin sydämessä!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kampaamo Kamppi. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.