Kampaamo ajanvaraus

Kampaamo ajanvaraus. Laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa aika alapuolelta tai soita ja kysy lisää!

Kampaamo ajanvaraus – helppo tapa varata aika hiusten leikkaukseen

Kampaamoon ajan varaaminen on usein monelle stressaavaa, mutta se ei enää tarvitse olla! Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa kätevän nettiajanvarausjärjestelmän, joka tekee ajan varaamisesta helppoa ja vaivatonta.

Nettiajanvaraus on nopea ja helppo tapa varata aika hiusten leikkaukseen milloin tahansa, missä tahansa. Asiakkaamme voivat selata vapaana olevia aikoja, valita haluamansa palvelun ja varaamme ajan heti. Ei enää puhelinjonottamista tai odottelua kampaamoon pääsyä varten!

Lisäksi nettiajanvarausjärjestelmämme mahdollistaa aikojen varaamisen myös iltaisin ja viikonloppuisin, jolloin useimmat perinteiset kampaamot ovat suljettuna. Näin voit varata ajan kampaamoon juuri sinulle sopivaan aikaan, ilman että se häiritsee muuta aikatauluasi.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Helppo tapa ottaa yhteyttä kampaamoon

Nettiajanvarauksen lisäksi Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa myös muita helppoja tapoja ottaa yhteyttä meihin. Voit esimerkiksi lähettää meille sähköpostia tai soittaa suoraan liikkeeseemme. Asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa hiusten leikkaukseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisäksi voit seurata meitä sosiaalisessa mediassa saadaksesi uusimmat tarjoukset ja kampanjat suoraan syötteeseesi. Näin et missaa enää yhtään alennusta tai etua, joka voisi auttaa sinua säästämään hiusten leikkauksen hinnassa.

Varaa aikasi jo tänään

Qtime Parturi Kampaamo haluaa tehdä hiusten leikkaukseen ajan varaamisesta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta asiakkaillemme. Siksi suosittelemme käyttämään nettiajanvarausjärjestelmäämme, joka on käytössäsi 24/7.

Varaa siis aikasi jo tänään ja anna ammattitaitoisten kampaajiemme hemmotella sinua kauniilla hiuksilla. Qtime Parturi Kampaamo odottaa innolla, että saamme palvella juuri sinua!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kampaamo ajanvaraus. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.