Kampaaja

Tarvitsetko palvelua kampaaja? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Kampaajan ammattitaito ja palvelut

Kampaaja on kauneudenhoitoalan ammattilainen, joka työskentelee hiusten leikkaamisen, värjäämisen, muotoilun ja muiden hiustenhoitopalveluiden parissa. Kampaajat osaavat luoda erilaisia kampauksia, jotka sopivat asiakkaan toiveiden ja tyylin mukaisesti. Ammattitaitoinen kampaaja ymmärtää erilaiset hiustyypit ja osaa suositella asiakkaalle parhaiten sopivia hoitotuotteita hiusten kunnon ylläpitämiseksi.

Qtime Parturi Kampaamossa panostamme kampaajiemme ammattitaitoon ja jatkuvan koulutuksen merkitykseen. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja siksi koulutamme kampaajiamme säännöllisesti uusiin trendeihin ja tekniikoihin. Näin voimme taata asiakkaillemme aina laadukasta ja ajankohtaista palvelua.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Asiakaspalvelun merkitys kampaamoalalla

Kampaajana työskentely vaatii myös hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Asiakkaat haluavat tuntea olonsa tervetulleeksi ja arvostetuksi kampaamossa käydessään. Hyvä kampaaja osaa kuunnella asiakkaan toiveita ja tarpeita sekä tarvittaessa antaa myös omia suosituksiaan.

Qtime Parturi Kampaamossa panostamme erityisesti asiakaspalveluun ja pyrimme luomaan rentouttavan ja mukavan ilmapiirin kampaamokäynnin ajaksi. Haluamme, että jokainen asiakas tuntee olonsa hemmotelluksi ja saa juuri sellaista palvelua, jota on tullut hakemaan.

Nettiajanvaraus helpottaa asiointia

Qtime Parturi Kampaamo suosii kätevää nettiajanvarausta palvellessaan asiakkaita. Nettiajanvaraus on nopea ja helppo tapa varata aika kampaamoon juuri silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Asiakas voi valita haluamansa palvelun, kampaajan ja ajan nettiajanvarauksen kautta ilman jonottamista puhelimessa tai odottelua paikan päällä.

Nettiajanvaraus on myös kätevä tapa muistaa omat ajanvaraukset, sillä asiakas saa vahvistuksen varatusta ajasta sähköpostiin tai tekstiviestinä. Näin varmistetaan, että asiakas saapuu oikeaan aikaan paikalle eikä aikaa mene hukkaan.

Kampaajan rooli oman hyvinvoinnin edistäjänä

Kampaaja ei ole pelkästään hiustenleikkaaja, vaan hänen roolinsa voi olla myös oman hyvinvoinnin edistäjä. Kampaamokäynti voi olla rentouttava hetki arjen keskellä, jossa asiakas saa hetken aikaa keskittyä vain itseensä ja nauttia hemmottelusta. Kampaaja voi tarjota myös vinkkejä ja neuvoja hiusten ja päänahan hyvinvoinnin ylläpitoon.

Qtime Parturi Kampaamossa haluamme tarjota asiakkaillemme enemmän kuin pelkän hiustenleikkuun. Haluamme luoda kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kokemuksen, jossa asiakas voi rentoutua ja nauttia kampaamokäynnistä täysin siemauksin.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta kampaaja. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.