Hyvä parturi Helsinki

Etsitkö palvelua hyvä parturi Helsinki? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingissä. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Laadukas ja hyvä parturikokemus Helsinki

Kun etsit hyvää parturia Helsingistä, ei tarvitse enää etsiä pidemmälle kuin Qtime Parturi Kampaamo. Täällä saat laadukkaan parturikokemuksen, johon kuuluu ammattitaitoinen henkilökunta, rento ilmapiiri ja hyvät palvelut. Qtimen tavoitteena on tarjota asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja se näkyy jokaisessa kohtaamisessa.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Ammattitaitoinen henkilökunta

Qtimen parturit ja kampaajat ovat alansa ammattilaisia, joilla on vuosien kokemus ja vankka osaaminen. He seuraavat alan viimeisimpiä trendejä ja kehitystä, jotta voivat tarjota asiakkailleen aina ajankohtaisia ja laadukkaita palveluita. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän hiuksensa ja partansa ovat hyvissä käsissä Qtimen kokeneiden ammattilaisten hoidettavana.

Rento ilmapiiri

Qtime Parturi Kampaamo panostaa myös rentoon ja mukavaan ilmapiiriin. Asiakkaat voivat tuntea olonsa kotoisaksi ja rentoutua parturikäynnin aikana. Täällä voit unohtaa arjen kiireet hetkeksi ja antaa ammattilaisten hoitaa hiuksesi ja partasi kuntoon rauhassa. Hyvän musiikin ja miellyttävän tunnelman ansiosta parturikäynti Qtimessa on kuin pieni rentoutushetki omassa arjessa.

Hyvät palvelut

Qtimen palveluihin kuuluvat perinteiset parturi- ja kampaamopalvelut, kuten hiusten leikkaus, värjäys, permanentit sekä partakäsittelyt. Lisäksi Qtime tarjoaa myös erilaisia rentouttavia hoitoja ja hiusten tehohoitoja, jotta voit hemmotella itseäsi täysin siemauksin. Qtimen parturit ja kampaajat ovat valmiita auttamaan ja neuvomaan asiakkaitaan parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.

Varaa aikasi kätevästi

Jotta voit varmistaa oman aikasi Qtime Parturi Kampaamossa, suosittelemme käyttämään kätevää nettiajanvarausta. Näin voit valita itsellesi sopivan ajan helposti ja nopeasti, ilman turhaa odottelua puhelimessa. Qtime arvostaa asiakkaidensa aikaa ja pyrkii tekemään parturikäynnistä mahdollisimman sujuvaa ja miellyttävää jokaiselle asiakkaalle.

Lopuksi

Jos etsit hyvää parturia Helsingistä, Qtime Parturi Kampaamo on oikea valinta. Ammattitaitoinen henkilökunta, rento ilmapiiri ja laadukkaat palvelut tekevät Qtimesta paikan, jossa voit rentoutua ja luottaa siihen, että hiuksesi ja partasi ovat hyvissä käsissä. Varaa aikasi jo tänään ja anna Qtimen ammattilaisten hemmotella sinua!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hyvä parturi Helsinki. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.