Hiustyylit

Hiustyylit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Erilaiset hiustyylit

Hiustyylit ovat yksi tärkeimmistä osista kokonaisvaltaista ulkonäköä. Oikea hiustyyli voi korostaa kasvojen piirteitä ja henkilön persoonallisuutta. On monia erilaisia hiustyylejä, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin ja mieltymyksiin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Lyhyet hiustyylit

Lyhyet hiustyylit sopivat monille ihmisille, sillä ne ovat helppohoitoisia ja tyylikkäitä. Pixie-leikkaukset ja bob-hiustyyli ovat suosittuja lyhyitä hiustyylejä, jotka sopivat monenlaisille kasvonmuodoille. Lyhyet hiustyylit antavat myös mahdollisuuden kokeilla erilaisia värejä ja korostuksia.

Pitkät hiukset

Pitkät hiukset voivat olla kauniit ja naiselliset. Pitkät hiukset antavat mahdollisuuden monenlaisiin kampauksiin, kuten letteihin, ponnareihin ja kiharoihin. Pitkät hiukset vaativat usein enemmän hoitoa kuin lyhyet hiustyylit, mutta lopputulos voi olla upea.

Kiharat hiukset

Kiharat hiukset tuovat hiustyyleihin lisää volyymia ja liikettä. On monia erilaisia tapoja luoda kiharoita, kuten kihartimilla, papiljoteilla tai luonnonkiharoina hiuksina. Kiharat hiukset ovat usein trendikkäitä ja antavat hiuksille ilmettä.

Suorat hiukset

Suorat hiukset ovat klassinen hiustyyli, joka sopii monelle. Suorat hiukset voivat olla luonnostaan suorat tai ne voidaan suoristaa esimerkiksi suoristusraudalla. Suorat hiukset antavat elegantin ja siistin vaikutelman.

Värikkäät hiukset

Värikkäät hiukset ovat rohkea valinta, joka voi tuoda persoonallisuutta ja pirteyttä hiustyyleihin. On lukemattomia eri värivaihtoehtoja, kuten pastellisävyt, kirkkaat värit tai vaaleat raidat. Värikkäät hiukset voivat olla myös hyvä tapa kokeilla jotain uutta ja erilaista.

Ammattilaisen apu hiustyylin valinnassa

Hiustyylin valinta voi olla haastavaa, mutta ammattitaitoinen parturi-kampaaja voi auttaa löytämään juuri sinulle sopivan hiustyylin. Parturi-kampaamo Qtime tarjoaa monipuolisia palveluita ja ammattitaitoista apua hiustyylien valinnassa. Voit varata ajan helposti netistä ja saada juuri sinulle sopivan hiustyylin ammattilaisen avustuksella.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiustyylit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.