Hiustyylit pitkille hiuksille

Hiustyylit pitkille hiuksille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Pitkien hiusten hoito ja hiustenleikkaustyylit

Pitkät hiukset vaativat erityistä huolenpitoa ja hoitoa, jotta ne pysyvät terveinä ja kauniina. Asianmukainen hiustenhoitorutiini sekä oikeanlainen hiustenleikkaustyyli ovat avainasemassa pitkien hiusten hyvinvoinnin kannalta.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Hiustenhoitorutiini pitkille hiuksille

Pitkät hiukset kaipaavat säännöllistä pesua ja hoitoa. Tärkeintä on käyttää oikeanlaisia hiustenhoitotuotteita, jotka sopivat omalle hiuslaadulle. Shampoo ja hoitoaine tulee valita niin, että ne kosteuttavat ja ravitsevat hiuksia tehokkaasti. Lisäksi on hyvä käyttää säännöllisesti hiusnaamioita ja -öljyjä pitääkseen hiukset pehmeinä ja kiiltävinä.

Mallit ja leikkaustyylit pitkille hiuksille

On monia erilaisia hiustenleikkaustyylejä, jotka sopivat erinomaisesti pitkille hiuksille. Pitkien hiusten kerrostaminen antaa hiuksille volyymia ja liikettä. Myös erilaiset otsahiukset ja värjäystekniikat voivat tuoda lisää särmää pitkiin hiuksiin. Suosittuja malleja ovat esimerkiksi beach waves, balayage ja pitkä bob.

Hiusten muotoilu ja kampaukset

Kun hiukset on leikattu ja hoidettu oikein, on aika keskittyä hiusten muotoiluun ja erilaisiin kampauksiin. Pitkille hiuksille sopivat erilaiset letit, nutturat ja poninhäntäkampaukset, joilla saa vaihtelua arkipäivään. Lisäksi lämpörullat, kiharatangot ja suoristusraudat ovat käteviä työkaluja hiusten muotoiluun ja luomiseen erilaisia tyylejä.

Lisävinkkejä pitkille hiuksille

Muutamia vinkkejä pitkien hiusten hyvinvointiin ovat esimerkiksi välttää hiusten värjäämistä liian usein, suojata hiukset auringolta ja lämpökäsittelyiltä sekä välttää liiallista hiusten käsittelyä ja muotoilutuotteiden käyttöä. Lisäksi säännöllinen hiuspohjan ja -latvan leikkaus pitää hiukset terveinä ja ehkäisee haaroittuvia latvoja.

Yhteenveto

Pitkien hiusten hoito ja muotoilu vaativat aikaa ja huolellisuutta, mutta oikeilla tuotteilla ja tekniikoilla pitkät hiukset voivat näyttää upeilta ja terveiltä. On tärkeää pitää huolta hiusten kunnosta, leikkauksesta ja muotoilusta, jotta ne pysyvät kauniina ja hyväkuntoisina pitkään.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiustyylit pitkille hiuksille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.