Hiustyylit miehille

Hiustyylit miehille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiustyylit miehille

Miehille on tärkeää löytää oma hiustyyli, joka sopii juuri heidän persoonallisuuteensa ja kasvonpiirteisiinsä. On tärkeää ottaa huomioon omat mieltymykset, mutta myös se, mikä tyyli sopii parhaiten oman pään muotoon. Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia hiustyylejä miehille ja annamme vinkkejä siitä, miten löytää juuri se oma tyyli.

Monille miehille sopii lyhyt ja siisti hiustyylilä, joka on helppo pitää kunnossa ja joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Tämä tyyli sopii usein hyvin myös liikkuvalle miehelle, joka ei ehdi viettää liikaa aikaa hiustenlaittoon. Lyhyet hiukset voi pitää siistinä esimerkiksi käyttämällä muotovoidetta tai -geeliä.

Toisaalta rohkeammille miehille voikin sopia pidempi ja villimpi hiustyyli. Tämä tyyli vaatii usein enemmän vaivannäköä ja aikaa hiusten laittamiseen, mutta se voi myös olla todella näyttävä ja persoonallinen valinta. Pidemmät hiukset voi esimerkiksi leikata kerroksittain ja käyttää muotoilutuotteita luodakseen halutunlaisen lookin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Trendikkäät hiustyylit vuodelle 2024

Vuoden 2024 trendikkäät hiustyylit miehille painottavat luonnollisuutta ja rentoutta. Suosittuja ovat esimerkiksi rento sivujakaus, pitkät otsahiukset ja luonnolliset laineet. Nämä tyylit sopivat hyvin yhteen myös parran kanssa, mikä onkin yksi tämän hetken suosituimmista trendeistä.

Myös klassiset hiustyylit, kuten pompadour tai klassinen sivusiili, ovat edelleen suosittuja ja niitä näkyy paljon katukuvassa. Näitä tyylejä voi tuoda nykypäivään esimerkiksi leikkaamalla hiukset hieman lyhyemmiksi tai käyttämällä erilaisia muotoilutuotteita luomaan modernin twistin.

Hiustyylin valinta oman tyylin mukaan

Jokainen mies on yksilöllinen ja omaa oman persoonallisen tyylin, joka kannattaa ottaa huomioon myös hiustyyliä valitessa. On tärkeää, että hiukset tuntuvat omalta ja että ne tukevat omaa tyyliä ja ulkonäköä. Mikäli olet epävarma siitä, mikä hiustyyli sopisi juuri sinulle parhaiten, kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. Parturi-kampaajat osaavat neuvoa ja auttaa sinua löytämään juuri sen oikean lookin, joka korostaa parhaita puoliasi.

Muista myös pitää huolta hiuksistasi oikeanlaisten hiustuotteiden avulla. Käytä laadukkaita shampoita ja hoitoaineita, ja valitse juuri sinun hiustyypillesi sopivat tuotteet. Lisäksi säännölliset hiustenleikkaukset pitävät hiuksesi terveinä ja hyväkuntoisina.

Luo oma hiustyyli Qtime Parturi Kampaamossa

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisia parturi-kampaamopalveluita miehille, joiden avulla voit luoda oman uniikin hiustyylin. Ammattitaitoiset parturi-kampaajamme auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan lookin ja tuovat esiin parhaat puolesi. Kätevän nettiajanvarauksen avulla voit varata ajan kätevästi suoraan verkosta ja saat haluamasi palvelun juuri silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa Qtimeen luomaan oma hiustyyli, joka kuvastaa persoonallisuuttasi parhaalla mahdollisella tavalla!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiustyylit miehille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.