Hiustyylejä lyhyille hiuksille

Hiustyylejä lyhyille hiuksille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Lyhyet hiukset – monipuolinen hiustyylien maailma

Lyhyet hiukset voivat tarjota yllättävän paljon mahdollisuuksia erilaisten hiustyylien kokeilemiseen. Vaikka usein uskotaan, että lyhyet hiukset rajoittavat mahdollisuuksia, todellisuudessa lyhyet hiukset voivat olla erittäin monipuoliset ja tyylikkäät. Erilaiset leikkaukset, värit ja muotoilut antavat mahdollisuuden luoda juuri sellaisen hiustyylin, joka sopii omaan tyyliin ja persoonallisuuteen.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suosituimmat lyhyiden hiusten leikkaukset

Kun puhutaan lyhyistä hiuksista, monet ensimmäisenä ajattelevat lyhyttä pixie-leikkausta. Pixie-leikkaus on lyhyt ja freesin näköinen leikkaus, joka sopii monelle eri kasvonmuodoille. Pixie-leikkauksen voi varioida eri pituuksilla ja kerroksilla luoden erilaisia ilmeitä.

Toinen suosittu lyhyiden hiusten leikkaus on bob-leikkaus. Bob-leikkaus voi ulottua korvien alapuolelle tai olla superlyhyt polkkatukka. Bob-leikkaus antaa paljon mahdollisuuksia erilaisiin tyyleihin ja se on helppo pitää siistinä ja tyylikkäänä.

Värien käyttö lyhyillä hiuksilla

Väri on yksi tehokkaimmista tavoista muuttaa hiustyyliä. Lyhyet hiukset antavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia väriyhdistelmiä ja rohkeita sävyjä. Esimerkiksi pastellisävyt, neonvärit ja metalliset sävyt ovat suosittuja valintoja lyhyiden hiusten värjäyksessä.

Jos haluat luonnollisemman lookin lyhyille hiuksille, voit kokeilla balayage- tai ombre-värjäystä. Näiden värjäystekniikoiden avulla voit luoda syvyyttä ja kiinnostavuutta lyhyisiin hiuksiin ilman liian suurta muutosta.

Lyhyet hiukset – helppoja ja nopeita kampauksia

Lyhyet hiukset voivat olla erittäin helppohoitoiset ja nopeat kammata. Pixie-leikkauksessa hiukset ovat usein niin lyhyet, ettei niitä tarvitse juurikaan muotoilla. Riittää, kun käytät muutaman sekunnin aikaa harjaamiseen ja muotoilutuotteiden levittämiseen.

Bob-leikkauksessa voit kokeilla erilaisia kampaustyylejä, kuten sivujakaus, keskijakaus tai vaihtelua tuuheudessa erilaisten muotoilutuotteiden avulla. Ponnarikampaus on myös suosittu vaihtoehto lyhyille hiuksille, ja se antaa rennon ja sporttisen ilmeen.

Pitkät vai lyhyet hiukset – kumpi sopii sinulle?

Vaikka lyhyet hiukset voivat olla erittäin tyylikkäät ja helpot kammata, ei pitkiä hiuksia kannata unohtaa. Pituuden valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma tyyli, kasvonmuoto ja hiusten kunto. Keskustele parturi-kampaajasi kanssa eri vaihtoehdoista ja etsi yhdessä juuri sinulle sopiva hiustyyli.

Oli valintasi sitten lyhyet tai pitkät hiukset, tärkeintä on, että hiustyyli tekee sinut onnelliseksi ja tuntuu omalta. Muista myös huolehtia hiusten hyvinvoinnista oikeilla hoitotuotteilla ja säännöllisillä parturi-kampaajakäynneillä.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiustyylejä lyhyille hiuksille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.