Hiusmuotoilua tunteella ajanvaraus

Hiusmuotoilua tunteella ajanvaraus. Laadukkaat hiusmuotoilupalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa aika alapuolelta tai soita ja kysy lisää!

Hiusmuotoilua tunteella ajanvaraus

Haluatko piristää hiuksiasi uudella ilmeellä? Tai kaipaatko rentouttavaa hetkeä parturissa? Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukasta hiusmuotoilua tunteella ajanvarauksen kautta. Tule ja koe ammattitaitoisten kampaajiemme taito ja palvelualttius!

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Laadukas hiusmuotoilu ammattilaisen toteuttamana

Qtime Parturi Kampaamo panostaa korkealaatuiseen hiusmuotoiluun, jossa jokainen asiakas otetaan huomioon yksilönä. Ammattitaitoiset kampaajamme kuuntelevat toiveitasi ja tarjoavat parhaat ratkaisut juuri sinun hiuksillesi. Olipa kyseessä sitten leikkaus, väri tai kampaus, voit luottaa osaavaan tiimiimme.

Hiusmuotoilussa käytämme vain laadukkaita tuotteita, jotka ovat hellävaraisia hiuksillesi. Näin voit luottaa siihen, että hiuksesi saavat parasta mahdollista hoitoa ja huolenpitoa. Haluamme, että lähdet kampaamostamme tyytyväisenä ja itsevarmana uuden hiustyylisi kanssa.

Ajanvaraus kätevästi verkosta

Qtime Parturi Kampaamo suosii kätevää nettiajanvarausta, joka tekee hiustenlaittoon varaamisesta entistä helpompaa. Voit valita haluamasi palvelun, kampaajan ja ajan suoraan verkosta milloin tahansa, ilman odottelua tai jonottamista. Näin säästät aikaa ja voit suunnitella hiustenlaiton vaikka kesken työpäivän tai muun kiireen keskellä.

Nettiajanvaraus on myös kätevä tapa muistaa omat hiustenlaittoajat ja pitää ne ajan tasalla. Saat vahvistusviestin varaamastasi ajasta, joten voit olla varma, että hiustenlaitto on varattu juuri sinulle sopivaan aikaan. Unohtuneet ajanvaraukset ovat historiaa Qtimella!

Ota askel kohti uutta hiustyyliä

Haluatko kokeilla jotain uutta hiuksillesi? Vai kaipaatko vain rentouttavaa hetkeä kampaamossa? Qtime Parturi Kampaamo on valmiina palvelemaan sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Varattuasi ajan nettiajanvarauksen kautta voit luottaa siihen, että hiuksesi ovat hyvissä käsissä ammattitaitoisten kampaajiemme kanssa.

Tervetuloa rohkeasti kokeilemaan uutta hiustyyliäsi tai rentoutumaan hetkeksi kampaamoomme. Qtime on valintasi laadukkaan hiusmuotoilun ja rentouttavan parturikokemuksen yhdistämiseen. Ajanvaraus on nyt helpompaa kuin koskaan – varaa aikasi jo tänään!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmuotoilua tunteella ajanvaraus. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.