Hiusmallit puolipitkät hiukset

Hiusmallit puolipitkät hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Herkät laineet puolipitkiin hiuksiin

Puolipitkät hiukset ovat monipuolinen ja helppohoitoinen hiusmalli, joka sopii monille eri kasvonmuodoille. Yksi suosituimmista hiusmalleista puolipitkiin hiuksiin on herkät laineet. Nämä pehmeät ja luonnolliset laineet luovat hiuksiin runsautta ja liikettä, ja sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suoristettu puolipitkä hiusmalli

Toinen trendikäs hiusmalli puolipitkille hiuksille on suoristettu tyyli. Suorat ja sileät hiukset luovat modernin ja tyylikkään ilmeen, joka sopii niin työpaikalle kuin vapaa-ajallekin. Suoristettu hiusmalli on helppo pitää siistinä ja se sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat minimalistisen ja elegantin tyylin.

Pitkät kerrokset puolipitkille hiuksille

Pitkät kerrokset ovat ajaton ja monipuolinen hiusmalli puolipitkille hiuksille. Kerrokset tuovat hiuksiin ilmavuutta ja liikettä, ja luovat samalla pehmeän ja naisellisen ilmeen. Tämä hiusmalli sopii erityisen hyvin niille, joilla on ohuet hiukset, sillä kerrokset luovat illuusion runsaammasta hiuspehkosta.

Puolipitkät hiukset raidoilla

Raidat ovat loistava tapa piristää puolipitkiä hiuksia ja tuoda niihin lisää syvyyttä ja volyymia. Vaaleat raidat antavat hiuksille auringon polttamaa ilmettä, kun taas tummemmat raidat luovat kontrastia ja syvyyttä. Raidoilla voi leikitellä monilla eri sävyillä ja tekniikoilla, joten mahdollisuudet ovat lähes rajattomat.

Viimeistely ja ylläpito

Valitessasi hiusmallia puolipitkille hiuksille on tärkeää ottaa huomioon oma hiustyyppisi ja kasvonmuotosi. Keskustele parturisi kanssa löytääksesi juuri sinulle sopivan hiusmallin, ja pyydä samalla vinkkejä hiusten viimeistelyyn ja ylläpitoon. Säännölliset leikkaukset ja oikeanlaiset hoitotuotteet ovat avain terveisiin ja kauniisiin hiuksiin.

Luo upea look puolipitkillä hiuksilla

Puolipitkät hiukset tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin hiusmalleihin ja tyyleihin. Olit sitten klassisen tyylin ystävä tai haluat kokeilla rohkeampia trendejä, puolipitkät hiukset antavat sinulle mahdollisuuden luoda juuri sellaisen lookin kuin haluat. Käytä hyväksesi ammattitaitoisten parturien ja kampaajien osaamista luodaksesi täydellisen hiusmallin juuri sinulle.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmallit puolipitkät hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.