Hiusmallit pitkät hiukset

Hiusmallit pitkät hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parhaat hiusmallit pitkille hiuksille

Pitkät hiukset tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisten hiusmallien toteuttamiseen. Niiden avulla voi luoda monipuolisesti erilaisia kampauksia aina rennoista aalloista elegantteihin updo-kampauksiin. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja hiusmalleja pitkille hiuksille, jotka sopivat eri tilanteisiin ja tunnelmiin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Niin sanottu ”Boho chic” -look

Boho chic -tyyli on rennon boheemi ja luonnollisen näköinen hiusmalli, joka sopii täydellisesti rentoihin tilaisuuksiin ja arkiseen tyyliin. Tällaisessa hiusmallissa hiukset saavat usein olla luonnollisesti aaltoilevat ja hieman sotkuiset, luoden rennon ja huolettoman vaikutelman. Tämä hiusmalli on erityisen suosittu kesäisin ja festivaalitunnelmissa.

Sileä ja suora

Toinen suosittu hiusmalli pitkille hiuksille on sileä ja suora look. Tämä tyylikäs ja klassinen hiusmalli antaa hiuksille viimeisteltyä ja siloiteltua ilmettä. Sileät ja suorat hiukset sopivat erinomaisesti esimerkiksi juhlatilaisuuksiin ja virallisempiin tapahtumiin, mutta toimivat myös arjessa piristävänä vaihtoehtona. Tätä hiusmallia on helppo tuunata erilaisilla koristeilla ja lisäosilla tarpeen mukaan.

Kiharat ja laineet

Kiharat ja laineet ovat aina muodissa ja sopivat monille eri hiustyypeille. Pitkille hiuksille kiharat ja laineet tuovat lisää volyymia ja liikettä kampaukseen, luoden samalla pehmeän ja romanttisen ilmeen. Kiharat ja laineet ovat monipuolisia ja niillä voi toteuttaa erilaisia kampauksia aina rennoista rantalaineista juhlaviin kiharakampauksiin. Ne sopivat erinomaisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

Ponnari on aina muodissa

Yksinkertainen ponnari on aina trendikäs ja käytännöllinen hiusmalli, joka sopii moneen eri tilanteeseen. Pitkien hiusten ponnari voi olla korkea ja tiukka tai matala ja rennompi, luoden erilaisia tunnelmia ja tyylejä. Ponnari on helppo ja nopea kampausvaihtoehto kiireisiin aamuihin, mutta se toimii myös tyylikkäänä vaihtoehtona juhlatilaisuuksiin, kunhan se stailataan sopivilla lisäosilla ja koristeilla.

Pitkiin hiuksiin sopii monenlaiset hiusmallit

Pitkät hiukset tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia erilaisten hiusmallien kokeilemiseen ja toteuttamiseen. Riippumatta siitä, tykkääkö enemmän rennoista boheemityylisistä kampauksista vai viimeistellyistä ja siloisista lookista, pitkille hiuksille löytyy varmasti jokaiselle sopiva hiusmalli. Tärkeintä on löytää sellainen hiusmalli, joka tuntuu omalta ja jossa viihtyy parhaiten.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmallit pitkät hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.