Hiusmallit paksuille hiuksille

Hiusmallit paksuille hiuksille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmallit paksuille hiuksille

Paksut hiukset voivat olla sekä siunaus että kirous. Toisaalta niiden tuuheus ja volyymi tekevät monista kateellisia, mutta toisaalta paksujen hiusten hallitseminen ja muotoilu voi olla haastavaa. Onneksi oikeanlaisella hiusmallilla ja -leikkauksella paksut hiukset saa näyttämään upeilta ja helpommin hallittavilta. Tässä artikkelissa käymme läpi erilaisia hiusmalleja, jotka sopivat erityisen hyvin paksuille hiuksille.

Paksu etuosa auttaa pitämään hiusmallin muodossa ja antaa tyylikkään vaikutelman.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pitkät kerrokset

Yksi parhaista hiusmalleista paksuille hiuksille on pitkät kerrokset. Tämä leikkaus auttaa vähentämään hiusten painoa ja tuomaan liikettä hiuksiin. Lisäksi pitkät kerrokset luovat ilmavan ja kevyen vaikutelman, joka sopii erityisen hyvin paksuille hiuksille. Pitkät kerrokset toimivat hyvin niin suorissa kuin laineikkaissa hiuksissa ja antavat runsaasti mahdollisuuksia erilaisiin kampauksiin ja tyyleihin.

Pyrimme Qtime Parturi Kampaamossa aina kuuntelemaan asiakkaan toiveita ja tarpeita, ja suosittelemme pitkiä kerroksia niille, jotka haluavat keventää paksuja hiuksiaan.

Lyhyt ja kerrostettu

Lyhyt ja kerrostettu hiusmalli on toinen erinomainen vaihtoehto paksuille hiuksille. Tämä leikkaus antaa hiuksille ryhtiä ja volyymia, samalla kun se tekee niistä helpommin hallittavia. Kerrostettu leikkaus sopii erityisen hyvin niille, jotka haluavat lyhentää hiuksiaan mutta säilyttää samalla niiden tuuheuden. Lyhyt ja kerrostettu hiusmalli on myös helppo muotoilla eri tyyleihin ja se sopii monille eri kasvonmuodoille.

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisia hiusmallivaihtoehtoja asiakkailleen, ja lyhyt ja kerrostettu leikkaus on yksi suosituimmista valinnoista paksuille hiuksille.

Volyymia ja liikettä

Kun puhutaan paksuista hiuksista, tavoitteena usein on tuoda niihin lisää volyymia ja liikettä. Tämä on mahdollista erilaisilla leikkauksilla ja muotoilutekniikoilla. Esimerkiksi kerrostettu leikkaus, raidat tai balayage-värjäys voivat auttaa luomaan illuusion kevyemmistä ja liikkuvammista hiuksista. Lisäksi oikeanlaiset tuotteet ja hiustenhoitorutiinit voivat auttaa tekemään paksuista hiuksista helpommin hallittavia ja antamaan niille kauniin kiillon.

Qtime Parturi Kampaamo suosittelee asiakkailleen erilaisia keinoja tuoda volyymia ja liikettä paksuille hiuksille, ja meiltä saa myös vinkkejä kotihoitoon hiusmallin ylläpitämiseksi.

Paksujen hiusten hoito

Paksujen hiusten hoitaminen ja ylläpitäminen vaatii omanlaisensa hiushoitorutiinin. On tärkeää käyttää kosteuttavia ja ravitsevia tuotteita, jotka auttavat pitämään hiukset terveinä ja hallittavina. Lisäksi säännölliset hiusleikkaukset auttavat pitämään hiukset hyvässä kunnossa ja vähentämään paksujen hiusten latistumista ja kuivumista. Muistathan myös suojata hiuksiasi lämpösuojasuihkeella ennen muotoilua lämpölaitteilla.

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita hiushoitotuotteita ja asiantuntevaa neuvontaa paksujen hiusten hoitoon liittyen. Lisäksi voit varata ajan ammattitaitoisiin hiuspalveluihimme kätevästi nettiajanvarauksen kautta.

Paksut hiukset – upeat mahdollisuudet

Paksut hiukset ovat upea ominaisuus, joka tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia erilaisiin hiusmalleihin ja -tyyleihin. Oikeanlaisella leikkauksella ja hoidolla paksuista hiuksista saa esiin niiden parhaat puolet ja ne näyttävät aina upeilta ja terveiltä. Muistathan aina kysyä asiantuntevaa apua parturi-kampaajaltasi, joka auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hiusmallin ja -hoidon paksuille hiuksillesi.

Qtime Parturi Kampaamo on täyden palvelun parturi-kampaamo, joka palvelee asiakkaitaan ammattitaidolla ja sydämellä. Olemme aina valmiita auttamaan sinua löytämään parhaan mahdollisen hiusmallin paksuille hiuksillesi, jotta voit tuntea olosi kauniiksi ja itsevarmaksi joka päivä. Varaa aikasi nettiajanvarauksen kautta ja astu upeiden hiusten maailmaan!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmallit paksuille hiuksille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.