Hiusmallit lyhyisiin hiuksiin

Hiusmallit lyhyisiin hiuksiin. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parhaat hiusmallit lyhyisiin hiuksiin

Ajatteletko hiustenleikkausta, mutta et ole varma mikä olisi sinulle sopiva hiusmalli? Ei huolta, tässä artikkelissa käymme läpi parhaimmat hiusmallit lyhyisiin hiuksiin, jotka sopivat eri hiustyypeille ja kasvonmuodoille.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Siro pixie-leikkaus

Pixie-leikkaus on trendikäs ja naisellinen vaihtoehto lyhyiden hiusten ystäville. Tämä leikkaus sopii erityisen hyvin hoikille ja siroille kasvoille, mutta se toimii myös monilla muilla kasvonmuodoilla. Pixie-leikkauksessa hiukset ovat lyhyet ja kevyesti kerroksittain leikatut, mikä antaa runsaasti liikkuvuutta ja pehmeyttä ilmeeseen.

Bob-leikkaus

Bob-leikkaus on klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Bob sopii monelle eri hiustyypille ja kasvonmuodoille. Pitkä bob on tyylikäs vaihtoehto, jossa hiukset ulottuvat leukalinjaan tai hieman sen alle. Lyhyempi bob taas antaa raikkaan ja nuorekkaan ilmeen. Bob-leikkausta voi varioida eri pituisilla ja kerroksisilla leikkauksilla.

Pixie-bob

Pixie-bob yhdistelee pixie-leikkauksen lyhyitä hiuksia ja bobiin tyypillistä pituutta niskassa. Pixie-bob on rento ja tyylikäs vaihtoehto, joka sopii monelle eri hiustyypille. Se on helppo pitää ja tyylikäs vaihtoehto arkeen ja juhlaan.

Hiusvärit lyhyisiin hiuksiin

Kun valitset hiusmallin lyhyisiin hiuksiin, kannattaa myös miettiä sopivaa hiusväriä. Monet lyhyet hiusmallit korostuvat kauniisti eri hiusväreillä. Esimerkiksi vaalea hiusväri antaa ilmeelle raikkautta ja nuorekkuutta, kun taas tumma hiusväri luo syvyyttä ja kontrastia.

Lopuksi

Lyhyet hiukset antavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia hiusmalleja ja -värejä. Valitse rohkeasti omaan tyyliisi sopiva hiusmalli ja -väri, ja muista myös huomioida hiustesi luonnollinen rakenne ja kasvonmuoto. Parturi-kampaamossamme Qtimella autamme mielellämme löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin, joka korostaa parhaita puoliasi. Varaa aikasi kätevästi nettiajanvarauksemme kautta ja astu uuteen hiustyyliseikkailuun!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmallit lyhyisiin hiuksiin. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.