Hiusmallit lyhyet ohuet hiukset

Hiusmallit lyhyet ohuet hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmallit lyhyet ohuet hiukset

Lyhyet ohuet hiukset voivat joskus tuottaa haasteita sopivan hiusmallin valinnassa, mutta onneksi on olemassa monia upeita vaihtoehtoja, jotka sopivat juuri tähän hiustyypin. Nykyään on olemassa monia trendikkäitä ja tyylikkäitä hiusmalleja, jotka sopivat erinomaisesti lyhyille ohuille hiuksille. Tässä artikkelissa käymme läpi muutamia suosituimpia hiusmalleja, jotka tuovat täyteläisyyttä ja volyymia ohuille hiuksille.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pixie-leikkaus

Pixie-leikkaus on klassinen ja aina tyylikäs vaihtoehto lyhyille ohuille hiuksille. Tämä leikkaus antaa raikkaan ja nuorekkaan ilmeen, ja se sopii monille eri kasvonmuodoille. Pixie-leikkauksen avulla hiukset näyttävät runsaammilta ja tuuheammilta, ja se on helppo pitää siistinä ja vaivattomana arjessa.

Bob-leikkaus

Bob-leikkaus on toinen erinomainen vaihtoehto ohuille hiuksille. Medium-pituiset bob-hiukset luovat illuusion tuuheammista ja runsaammista hiuksista. Bob-leikkaus voidaan muokata eri pituisiksi ja kerroksisiksi, jolloin se sopii erilaisiin tyyleihin ja kasvonmuotoihin. Lisäksi bob-hiuksissa on helppo luoda erilaisia kampauksia ja tyylejä.

Lyhyet kerroksittaiset hiukset

Kerroksittaiset hiukset tuovat volyymia ja liikettä ohuille hiuksille. Lyhyet kerroksittaiset hiukset antavat ilmavuutta ja keveyttä hiuksille, ja tekevät niistä näyttävät tuuheammilta. Kerroksittaiset hiukset ovat helppo pitää hallinnassa ja ne sopivat monille eri hiustyyleille ja kasvonmuodoille.

Lyhyet kiharat hiukset

Kiharat hiukset antavat runsautta ja volyymia ohuille hiuksille. Lyhyet kiharat hiukset luovat pehmeän ja naisellisen ilmeen, ja tekevät hiuksista näyttävät täyteläisemmiltä. Kiharat hiukset voidaan luoda esimerkiksi kiharraudan avulla, tai vaihtoehtoisesti luonnollisilla kiharoilla. Kiharat hiukset ovat helppo tapa tuoda ilmettä lyhyisiin ohuisiin hiuksiin.

Päätelmä

Lyhyet ohuet hiukset eivät ole este upealle ja tyylikkäälle hiusmallille. On olemassa monia vaihtoehtoja, jotka tuovat volyymia ja runsautta ohuille hiuksille, ja jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin tyyleihin ja kasvonmuotoihin. Valitsemalla oikean hiusmallin ja leikkauksen, voit luoda upean ja persoonallisen ilmeen, joka korostaa parhaita puoliasi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmallit lyhyet ohuet hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.