Hiusmallit lyhyet hiukset

Hiusmallit lyhyet hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmallit lyhyet hiukset

Lyhyet hiukset voivat olla yhtä lailla muuntautumiskykyiset ja tyylikkäät kuin pitkätkin hiukset. Monille lyhyet hiukset voivat tuoda raikkaan ja nuorekkaan ilmeen, ja niiden hoitaminenkin on usein vaivattomampaa. Jos mietit uutta hiusmallia lyhyille hiuksillesi, tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja vaihtoehtoja.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Klassinen pixie-cut

Pixie-cut on klassinen lyhyiden hiusten leikkaus, joka sopii monelle eri kasvonmuodolle. Tämä leikkaus on lyhyt takaa ja sivuilta, mutta pidempi päältä. Pixie-cut antaa raikkaan ja nuorekkaan ilmeen, ja sitä voi tarvittaessa muunnella eri pituisilla kerroksilla tai otsatukalla. Tämä tyylikäs leikkaus on helppo ylläpitää ja muotoilla eri tavoin arjen ja juhlan tilaisuuksiin.

Asymmetrinen bob-leikkaus

Asymmetrinen bob-leikkaus on moderni ja näyttävä vaihtoehto lyhyille hiuksille. Tässä leikkauksessa hiukset ovat lyhyet takaa ja pidemmät edestä, luoden näyttävän ja trendikkään ilmeen. Asymmetrinen bob sopii erityisesti niille, jotka haluavat hieman rohkeampaa ja persoonallisempaa tyyliä. Tätä leikkausta voi myös muunnella eri pituisilla kerroksilla ja tekstuurilla oman tyylinsä mukaan.

Pixie-bob yhdistelmä

Pixie-bob on yhdistelmä pixie-cut ja bob-leikkauksista, luoden uniikin ja tyylikkään ilmeen lyhyille hiuksille. Tässä leikkauksessa hiukset ovat lyhyet takaa ja sivuilta, mutta pidemmät edestä. Pixie-bob leikkaus antaa kevyemmän ja ilmavan vaikutelman kuin perinteinen bob, ja sitä voi helposti muokata eri tavoin juuri oman tyylisi mukaan. Tämä leikkaus sopii monille eri hiustyypeille ja kasvonmuodoille.

Yhteenveto

Lyhyet hiukset voivat tarjota yllättävän paljon vaihtoehtoja eri hiusmalleiksi. Pixie-cut, asymmetrinen bob ja pixie-bob yhdistelmä ovat vain muutamia esimerkkejä tyylikkäistä ja trendikkäistä vaihtoehdoista lyhyille hiuksille. Kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia leikkauksia ja löytää oma suosikkinsa, joka korostaa parhaiten kasvonpiirteitä ja tyyliä.

Varaa aika Qtime Parturi Kampaamoon ja anna kokeneiden parturi-kampaajien auttaa sinua löytämään täydellinen hiusmalli lyhyille hiuksillesi. Kätevä nettiajanvaraus tekee ajan varaamisesta vaivatonta ja nopeaa. Tervetuloa hemmottelemaan hiuksiasi Qtimeen!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmallit lyhyet hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.