Hiusmallit keskipitkät hiukset

Hiusmallit keskipitkät hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmallit keskipitkät hiukset

Haluatko uuden ilmeen keskipitkiin hiuksiisi, mutta et ole varma, mikä hiusmalli sopisi parhaiten juuri sinulle? Keskipitkien hiusten monipuolisuus antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia leikkauksia ja tyylejä. Olipa hiuksesi sitten suorat, laineikkaat tai kiharat, löytyy varmasti sopiva hiusmalli juuri sinulle. Lue eteenpäin saadaksesi inspiraatiota ja vinkkejä keskipitkien hiusten muotoiluun.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pitkä ja kerrostettu hiusmalli

Pitkät, kerrostetut hiukset ovat klassinen valinta keskipitkille hiuksille. Kerrostukset antavat hiuksille liikettä ja ilmavuutta sekä luovat pehmeän ja naisellisen ilmeen. Tämä hiusmalli sopii kaikenlaisille hiuksille ja antaa mahdollisuuden erilaisiin kampauksiin, kuten rennompiin laineisiin tai juhlavampiin kiharoihin. Tämä malli on myös helppo pitää hyväkuntoisena säännöllisellä leikkaamisella ja hiustenhoitotuotteilla.

Pikkuinen ja raikas hiustyyli

Jos kaipaat muutosta, mutta et halua leikata hiuksiasi liian lyhyiksi, kannattaa harkita pikkuista ja raikasta hiustyyliä keskipitkille hiuksille. Tämä hiusmalli sopii erityisen hyvin ohuille hiuksille, sillä se luo illuusion runsaammista hiuksista. Tämä tyyli saa myös hiukset näyttämään terveiltä ja kiiltäviltä. Voit korostaa tyyliä esimerkiksi raidoituksilla tai erilaisilla kampauksilla.

Polkkahiukset

Yksi suosituimmista keskipitkien hiusten hiusmalleista on ehdottomasti polkkahiukset. Polkkamallissa hiukset ovat suorat ja leikattu tarkasti hartioiden tai leuan tasolle. Polkkahiukset ovat helppohoitoiset ja tyylikkäät, ja ne sopivat kaikenikäisille ja -tyylisille naisille. Voit kokeilla erilaisia variaatioita, kuten pidempää lob-mallia tai lyhyempää bob-mallia, riippuen siitä, mikä malli sopii parhaiten sinun kasvonmuotoosi.

Kiharat keskipitkät hiukset

Jos sinulla on luonnostaan kiharat hiukset, voit hyödyntää niitä monipuolisilla tavoilla keskipitkien hiustesi leikkauksessa. Kerrostukset antavat kiharoille ilmavuutta ja liikettä, kun taas pitkä hiustyyli korostaa kiharoiden kauneutta. Voit myös harkita tasapitkää leikkausta, joka pitää kiharat hallinnassa ja helpottaa hiusten muotoilua. Kiharoiden tyylin ylläpitämiseksi suosittelemme käyttämään kosteuttavia ja muotoilutuotteita.

Yhteenveto

Keskipitkien hiusten hiusmallit tarjoavat runsaasti vaihtoehtoja eri tyyleihin ja hiustyyppeihin sopiviksi. Olit sitten suosimassa klassista kerrostettua tyyliä, pikkuista ja raikasta leikkausta, polkkahiustyylejä tai kiharoita, on tärkeää valita hiustyyli, joka sopii juuri sinulle ja korostaa parhaita piirteitäsi. Muista myös säännöllinen hiusten leikkaaminen ja hyvä hiustenhoitorutiini, jotta hiuksesi näyttävät aina terveiltä ja kauniilta.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmallit keskipitkät hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.