Hiusmalli takaa lyhyt edestä pitkä

Hiusmalli takaa lyhyt edestä pitkä. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Lyhyt ja pitkä hiusmalli – muodikas valinta

Halusitpa sitten uudistaa ilmettäsi tai kokeilla jotain rohkeampaa, hiusmalli takaa lyhyt edestä pitkä on trendikäs valinta. Tämä hiusmalli on saavuttanut suuren suosion niiden keskuudessa, jotka haluavat tuoda esiin kasvonpiirteitään ja saada lisää volyymia hiuksiinsa.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Haasta perinteiset mitat – valitse lyhyt edestä pitkä

Hiusmalli takaa lyhyt edestä pitkä rikkoo perinteisiä kauneusnormeja ja tarjoaa mahdollisuuden leikitellä eri mittasuhteilla. Pitkät hiukset tuovat pehmeyttä ja naisellisuutta, kun taas lyhyempi leikkaus tuo ryhtiä ja nuorekkuutta. Yhdistämällä nämä kaksi elementtiä luodaan harmoninen ja moderni kokonaisuus.

Soveltuuko lyhyt edestä pitkä sinulle?

Ennen hiusmallin valintaa on tärkeää ottaa huomioon omat kasvonpiirteet ja hiusten kunto. Lyhyt edestä pitkä hiusmalli sopii erityisen hyvin epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin ja pyöreille kasvoille, sillä se luo ryhtiä ja laskeutuu kauniisti poskille. Lisäksi se sopii erinomaisesti henkilöille, joilla on ohuet hiukset, sillä se antaa volyymia ja ilmavuutta hiuksiin.

Käytännöllinen valinta jokapäiväiseen elämään

Hiusmalli takaa lyhyt edestä pitkä on myös käytännöllinen valinta kiireiseen arkeen. Sen avulla hiustenlaitto on helppoa ja nopeaa, ja se säilyttää hyvin muotonsa pitkään. Lisäksi lyhyemmät osiot edessä helpottavat näkyvyyttä ja hius ei ole jatkuvasti silmillä.

Tule Qtimeen kokeilemaan lyhyt edestä pitkä hiusmallia

Etsitkö uutta lookia tai haluatko piristystä hiuksiisi? Qtime Parturi Kampaamossa tarjoamme laadukkaita parturi-kampaamopalveluita, jotka räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Voit kätevästi varata ajan nettisivuiltamme ja me autamme sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin, kuten lyhyt edestä pitkä. Tervetuloa hemmottelemaan itseäsi ja antamaan hiuksillesi uusi ilme Qtimeen!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalli takaa lyhyt edestä pitkä. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.