Hiusmalli pyöreät kasvot

Hiusmalli pyöreät kasvot. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmalli pyöreille kasvoille

Pyöreille kasvoille sopivan hiusmallin valinta voi välillä olla haastavaa, mutta oikean hiusmallin avulla kasvojen piirteet saadaan kauniisti esiin. On tärkeää valita hiusmalli, joka korostaa kasvojen poskipäitä ja leuka-alueita sekä luo illuusion pitkistä ja kapeammista kasvoista.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Hiustyyli kiharoilla

Kiharat hiukset ovat erinomainen valinta pyöreille kasvoille, sillä ne luovat lisää pituutta kasvoille. Valitse rento ja luonnollinen kihara, joka ei ole liian tiukka tai pompuinen. Voit myös kokeilla erilaisia kampauksia, kuten rennon letin tai puolikkaan poninhännän, jotka korostavat kasvojesi muotoa.

Pitkät kerrokset

Pitkät kerrokset ovat loistava valinta pyöreille kasvoille, sillä ne luovat liikettä ja ilmavuutta hiuksiin. Pitkät kerrokset auttavat myös luomaan pituuden illuusion kasvoille. Voit kokeilla erilaisia tyylikkäitä kerrostettuja leikkauksia, jotka imartelevat sinua parhaiten.

Keskijakaus

Keskijakaus on erinomainen valinta pyöreille kasvoille, sillä se luo tyylikkään ja tasapainoisen ilmeen. Keskijakaus auttaa myös korostamaan kasvojen kauniita piirteitä, kuten poskipäitä ja silmiä. Voit kokeilla erilaisia hiuspituuksia ja kerrostuksia keskijakauksen kanssa saadaksesi juuri sinulle sopivan ilmeen.

Puolipitkä polkka

Puolipitkä polkka on trendikäs valinta pyöreille kasvoille, sillä se luo modernin ja raikkaan ilmeen. Polkka auttaa luomaan illuusion pitkistä kasvoista ja korostaa kauniisti kasvojen piirteitä. Voit kokeilla erilaisia polkka pituuksia ja kerrostuksia saadaksesi juuri sinulle sopivan lookin.

Päätelmä

Pyöreille kasvoille sopivan hiusmallin valinta voi välillä olla haastavaa, mutta oikean hiusmallin avulla voit korostaa kasvojesi kauniita piirteitä ja luoda illuusion pitkistä ja kapeammista kasvoista. Kokeile rohkeasti erilaisia hiusmalleja ja kampauksia löytääksesi juuri sinulle sopivan lookin, joka saa sinut loistamaan!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalli pyöreät kasvot. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.