Hiusmalli pitkät kasvot

Hiusmalli pitkät kasvot. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Pitkät kasvot ja sopiva hiusmalli

Pitkät kasvot ovat kauniit ja elegantit, mutta niiden muoto vaatii hieman erilaisen lähestymistavan hiusmallin valintaan. Oikeanlaisella hiusmallilla voidaan tasapainottaa ja pehmentää pitkiä kasvoja tehden ilmeestä entistä kauniimman. Tässä artikkelissa käsittelemme erilaisia hiusmalleja, jotka sopivat erityisen hyvin pitkille kasvoille.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Sopivat hiusmallit pitkille kasvoille

Yksi parhaista hiusmalleista pitkille kasvoille on kerrostettu leikkaus. Kerrostettu leikkaus lisää volyymia ja liikettä hiuksiin, luoden illuusion kasvojen leveydestä. Pitkiin kasvoihin sopivat myös sivujakaukset ja otsahiukset, jotka pehmentävät kasvojen piirteitä.

Toinen hyvä vaihtoehto pitkille kasvoille on polkkatukka. Polkkatukka on trendikäs ja monipuolinen hiusmalli, joka sopii monenlaisille kasvoille, myös pitkille. Leukaan ulottuva polkka tai hieman sitä lyhyempi malli voi tasapainottaa kasvojen mittasuhteita.

Jos haluat säilyttää pituuden, voit kokeilla pitkiä kerroksia ja beach waves -kampauksia. Pitkät kerrokset ja laineikkaat hiukset pehmentävät kasvojen piirteitä ja luovat rentoa ja nuorekasta ilmettä. Muista kuitenkin välttää liian suoraa ja tasapaksua hiusmallia, joka korostaa kasvojen pituutta entisestään.

Hiusmallin valintaan vaikuttavat tekijät

Kun valitset hiusmallia pitkille kasvoille, on tärkeää ottaa huomioon myös muut tekijät, kuten hiusten paksuus, kasvojen muut piirteet ja oma tyyli. Hyvä parturi-kampaaja osaa auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan hiusmallin, joka korostaa kauniita piirteitäsi ja tekee ulkonäöstäsi entistä upeamman.

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita parturi-kampaamopalveluita, jotka räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Voit varata ajan kätevästi nettisivuiltamme ja antaa kokeneiden parturi-kampaajiemme auttaa sinua löytämään täydellisen hiusmallin pitkille kasvoillesi.

Lopuksi

Oikean hiusmallin valinta on tärkeä osa ulkonäön kokonaisuutta, ja erityisesti pitkille kasvoille sopivan hiusmallin löytäminen voi tehdä ihmeitä ulkonäöllesi. Muista ottaa huomioon kasvojesi muoto, hiustesi ominaisuudet ja oma tyyli valitessasi uutta hiusmallia. Qtime Parturi Kampaamo auttaa sinua mielellään löytämään juuri sinulle sopivan ja kauniin hiusmallin!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalli pitkät kasvot. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.