Hiusmalli ohuille hiuksille

Hiusmalli ohuille hiuksille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parhaat hiusmallit ohuille hiuksille

Ohuet hiukset voivat tuottaa haasteita oikean hiusmallin valinnassa. Haluat löytää hiustyylin, joka antaa hiuksillesi volyymia ja näyttää samalla upealta. Onneksi on olemassa monia erilaisia hiusmalleja, jotka sopivat erityisen hyvin ohuille hiuksille. Tässä artikkelissa käymme läpi joitain parhaita hiusmalleja ohuille hiuksille, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Volyymia lisäävät kerrostukset

Kerrostukset ovat yksi parhaista tavoista lisätä volyymia ohuille hiuksille. Kerrostukset antavat hiuksille liikettä ja tekevät niistä näyttävät paksummilta. Voit valita erilaisia kerrostettuja leikkauksia riippuen siitä, kuinka paljon volyymia ja liikettä haluat hiuksiisi. Kerrostukset voivat ulottua eri pituisina aina lyhyistä kerrostuksista pitkiin kerroksiin saakka.

Pitkä polkkatukka

Pitkä polkkatukka on loistava vaihtoehto ohuille hiuksille. Polkkatukka antaa hiuksille rakennetta ja raikkaan ilmeen. Voit kokeilla erilaisia variaatioita pitkästä polkkatukasta, esimerkiksi epäsymmetristä leikkausta tai aaltoilevia hiuksia. Pitkä polkkatukka on helppo ylläpitää ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

Pikimallin hiusmalli

Pikimallin hiusmalli on klassikko, joka sopii erityisen hyvin ohuille hiuksille. Lyhyt hiusmalli antaa hiuksille volyymia ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Voit valita erilaisia pituuksia ja kerroksia, jotka sopivat parhaiten omaan tyyliisi. Lisäksi lyhyt hiusmalli on helppo muotoilla ja ylläpitää arjessa.

Vinkkejä hiustenhoitoon

Volyymia lisäävän hiusmallin lisäksi on tärkeää huolehtia hiuksista oikein, jotta ne näyttävät mahdollisimman hyviltä. Käytä hiustenpesussa ja hoidossa tuotteita, jotka tukevat hiusten volyymia ja antavat niille rakennetta. Vältä raskaita hoitotuotteita, jotka voivat latistaa hiuksia entisestään. Lisäksi vältä liiallista lämpökäsittelyä ja suoristamista, jotka voivat vaurioittaa hiuksia ja tehdä niistä entistä ohuemmat.

Päätelmä

Ohuet hiukset voivat olla haasteelliset tyylin luomisessa, mutta oikean hiusmallin valinnalla voit saada hiuksillesi upean ja tuuhean ilmeen. Kerrostukset, pitkä polkkatukka ja lyhyt hiusmalli ovat vain muutamia vaihtoehtoja, jotka sopivat erityisen hyvin ohuille hiuksille. Muista myös huolehtia hiuksista oikein käyttämällä oikeanlaisia tuotteita ja välttämällä vahingollisia käsittelyitä. Näillä vinkeillä voit luoda upean hiuslookin, joka sopii täydellisesti ohuille hiuksillesi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalli ohuille hiuksille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.