Hiusmalleja puolipitkiin hiuksiin

Hiusmalleja puolipitkiin hiuksiin. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parhaat hiusmallit puolipitkiin hiuksiin

Ajatellaanpa hiuksia kuin muotia – ne muuttuvat ja vaihtuvat kausittain, ja joskus voi olla vaikea pysyä kärryillä siitä, mikä hiusmalli sopisi parhaiten juuri sinulle. Erityisesti puolipitkät hiukset voivat tarjota monia mahdollisuuksia erilaisten hiusmallien kokeilemiseen. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosituimpia hiusmalleja puolipitkiin hiuksiin ja annamme vinkkejä niiden ylläpitoon.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Kerrostetut hiukset

Kerrostetut hiukset ovat ajaton hiusmalli, joka sopii lähes jokaiselle. Kerrostaminen antaa hiuksille volyymia ja liikettä, mikä tekee hiuksista näyttävämmät ja helpommin käsiteltävät. Kerrostetut hiukset sopivat erityisen hyvin puolipitkiin hiuksiin, sillä ne luovat ilmavan ja kevyen tyylin. Voit leikkauttaa kerroksia eri pituisina riippuen siitä, kuinka voimakasta kerrostusta haluat.

Beach waves -laineet

Beach waves -laineet ovat rento ja nuorekas hiusmalli, joka on helppo toteuttaa puolipitkiin hiuksiin. Voit luoda laineet joko luonnollisesti hiuksia kiharrettuna tai käyttämällä muotoilutuotteita, kuten suolasuihketta. Beach waves -laineet antavat hiuksillesi rennon ja huolitellun lookin, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

Pitkät otsahiukset

Pitkät otsahiukset ovat yksinkertainen mutta tyylikäs hiusmalli puolipitkiin hiuksiin. Otsahiukset pehmentävät kasvojen piirteitä ja antavat hiuksille ryhtiä. Voit leikata otsahiukset suoraan tai viistosti riippuen siitä, millaisen ilmeen haluat luoda. Otsahiukset ovat myös helppo tapa muuttaa kokonaan hiustyyliäsi ilman suurta sitoutumista.

Kiharat ja laineet

Kiharat ja laineet tuovat puolipitkiin hiuksiin runsautta ja volyymia. Voit luoda kiharat joko luonnollisesti hiusten omalla tekstuurilla tai käyttämällä lämpömuotoilutuotteita, kuten suoristusrautaa tai kiharrin. Kiharat ja laineet antavat hiuksillesi naisellisen ja romanttisen ilmeen, joka sopii erityisesti juhlatilaisuuksiin.

Pitkät raidat

Pitkät raidat ovat helppo tapa piristää puolipitkiä hiuksia ja tuoda niihin väriä ja kontrastia. Voit valita raidoiksi esimerkiksi vaaleita tai tummia sävyjä, tai jopa rohkean kirkkaita värejä. Raidat antavat hiuksillesi syvyyttä ja liikettä, ja voit vaihdella raidoituksen tiheyttä ja sävyjä mieltymyksesi mukaan.

Hiusmallin ylläpito

Oli valitsemasi hiusmalli mikä tahansa, on tärkeää pitää huolta hiustesi terveydestä ja hyvinvoinnista. Käytä säännöllisesti kosteuttavia ja ravitsevia hiusnaamioita, vältä liiallista lämpökäsittelyä ja suojaa hiuksesi auringon haitallisilta säteiltä. Muista myös käydä säännöllisesti parturissa hiustenleikkuussa ja -hoidoissa, jotta hiusmallisi pysyy aina raikkaana ja kauniina.

Lopuksi

Puolipitkät hiukset tarjoavat monia mahdollisuuksia erilaisten hiusmallien kokeilemiseen, joten rohkeasti kokeile uusia tyylejä ja löydä juuri sinulle sopiva look. Muistathan kuitenkin pitää huolta hiustesi hyvinvoinnista ja käydä säännöllisesti parturissa ylläpitämässä hiusmalliasi. Kauniit ja terveet hiukset ovat aina muodin kärjessä!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalleja puolipitkiin hiuksiin. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.