Hiusmalleja pitkiin hiuksiin

Hiusmalleja pitkiin hiuksiin. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Pitkien hiusten trendikkäimmät hiusmallit

Haluatko uudistaa ilmettäsi pitkillä hiuksillasi, mutta et tiedä, mitä hiusmallia valita? Ei huolta, sillä tässä artikkelissa esittelemme sinulle muutamia trendikkäitä hiusmalleja pitkiin hiuksiin, jotka sopivat erilaisiin kasvonmuotoihin ja tyyleihin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Kerrospitkät hiukset

Kerrospitkät hiukset ovat klassinen ja monipuolinen vaihtoehto pitkille hiuksille. Kerrostettu leikkaus antaa hiuksille ilmavuutta ja liikkuvuutta, samalla kun se luo pehmeän kehyksen kasvoille. Kerrospitkät hiukset sopivat lähes kaikille kasvonmuodoille ja ne ovat helppo pitää siistinä arjessa.

Otsahiukset

Otsahiukset ovat loistava tapa raikastaa pitkiä hiuksia ilman suurta leikkausta. Otsahiukset kehystävät kasvoja kauniisti ja lisäävät ilmettä. Voit valita eri pituisia otsahiusten vaihtoehtoja, kuten kevyet sivuotsat tai paksut suorat otsahiukset.

Beach waves

Rantakiharat ovat rento ja huolettoman tyylin symboli. Luonnolliset aallot ja kiharat antavat pitkille hiuksille eloisuutta ja liikettä. Voit luoda rantakiharat helposti esimerkiksi suolasuihkeella ja muotoiluraudalla. Täydellinen valinta rennolle kesätyylille!

Pitkä ja suora

Yksinkertainen, mutta elegantti valinta pitkille hiuksille on pitkä ja suora hiusmalli. Tämä klassinen tyyli luo upean vaikutelman ja sopii moniin eri tilanteisiin. Voit lisätä hiuksiin kiiltoa ja silkkisyyttä hoitoaineilla ja seerumeilla.

Yhteen punottu letti

Lettikampaukset ovat aina muodissa, ja yksi trendikäs vaihtoehto pitkille hiuksille on yhteen punottu letti. Tämä kampaus on helppo tehdä itse, ja se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Voit kokeilla erilaisia letitystekniikoita ja lisätä esimerkiksi koristeita letin joukkoon.

Lopuksi

Halusitpa sitten kokeilla jotain uutta ja trendikästä tai pitäytyä klassisessa tyylikkyydessä, valitse hiusmalli, joka sopii juuri sinulle parhaiten. Muista myös, että hyvin hoidetut ja terveet hiukset ovat kauniit pitkässäkin mallissa. Varaa aika parturi-kampaamoon ja kysy rohkeasti ammattilaisen neuvoa hiusmallin valintaan!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalleja pitkiin hiuksiin. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.