Hiusmalleja naisille

Hiusmalleja naisille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmalleja naisille

Haluatko päivittää tyyliäsi ja kokeilla uutta hiusmallia? Etsitkö inspiroivia ideoita, jotka sopivat juuri sinulle? Naisille on tarjolla lukuisia erilaisia hiusmalleja, jotka korostavat persoonallisuuttasi ja tuovat raikkautta ulkonäköösi. Tässä artikkelissa esittelemme muutamia suosittuja hiusmalleja naisille ja annamme vinkkejä sopivan hiusmallin valintaan.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Lyhyet hiusmallit

Lyhyet hiusmallit ovat käytännöllisiä ja helposti hoidettavia vaihtoehtoja. Pixie-leikkaus on rohkea valinta, joka sopii monille naisille. Tämä lyhyt hiusmalli raikastaa ilmettäsi ja korostaa kasvonpiirteitäsi. Bob-leikkaus on myös suosittu vaihtoehto, sillä se on monipuolinen ja sopii eri pituisiin hiuksiin.

Pitkät hiusmallit

Pitkät hiukset antavat mahdollisuuden leikkiä erilaisilla tyyleillä. Voit kokeilla erilaisia kampauksia, kuten lettikampauksia ja ponnareita. Kerroksellinen leikkaus antaa hiuksillesi volyymia ja liikettä. Balayage-värjäys on trendikäs valinta pitkiin hiuksiin, sillä se luo luonnollisen ja auringon vaalentaman efektin.

Kampaukset eri tilaisuuksiin

Eri tilaisuuksiin sopivat erilaiset kampaukset. Rentoihin hetkiin voit valita rennon nutturakampauksen tai aaltoilevat hiukset. Juhlavaan tilaisuuteen taas sopii elegantti kiharakampaus tai klassinen sivujakaus. Muista myös lisätä hiuksiin sopiva koriste, kuten hiuspanta tai kukka.

Mikä hiusmalli sopii juuri sinulle?

Valitessa uutta hiusmallia on hyvä ottaa huomioon omat kasvonpiirteesi ja persoonallisuutesi. Pyöreille kasvoille sopivat esimerkiksi kerrokselliset hiusmallit, kun taas kulmikkaampia kasvonpiirteitä voi pehmentää pitkillä ja aaltoilevilla hiuksilla. Kokeile rohkeasti erilaisia hiusmalleja ja pyydä apua parturi-kampaajalta oman tyylin löytämiseen.

Yhteenvetona voisi sanoa, että hiusmallin valinta on yksilöllinen prosessi, jossa tulee ottaa huomioon oma persoonallisuus ja tyyli. Olipa valintasi sitten lyhyt pixie-leikkaus tai pitkät laineet, tärkeintä on, että tunnet olosi hyväksi omassa tyylistäsi. Älä pelkää kokeilla uusia hiusmalleja ja löydä se juuri sinulle sopiva look!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalleja naisille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.