Hiusmalleja naisille puolipitkät

Hiusmalleja naisille puolipitkät. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Parhaat hiusmallit puolipitkiin hiuksiin

Puolipitkät hiukset ovat monipuolinen hiuspituus, joka sopii monenlaisiin hiusmalleihin. Ne antavat mahdollisuuden leikkauksiin sekä erilaisiin kampauksiin, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat hiusmallit puolipitkiin hiuksiin, jotta voit löytää juuri sinulle sopivan tyylin!

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Suosituimmat hiusmallit puolipitkiin hiuksiin

1. Kerrostettu hiusmalli: Kerrostettu hiusmalli antaa volyymia ja liikettä hiuksille. Se sopii monenlaisille hiuksille ja kasvonmuodoille. Kerrostetut hiukset tuovat ilmettä hiuksiin ja helpottavat hiusten muotoilua.

2. Polkkatukka: Polkkatukka on klassinen ja tyylikäs hiusmalli, joka sopii hyvin myös puolipitkiin hiuksiin. Voit valita esimerkiksi leukalinjan tai olkapäiden yläpuolelle ulottuvan polkkatukan. Polkkatukka on helppohoitoinen ja sopii monenlaisiin tilaisuuksiin.

3. Pitkät otsahiukset: Pitkät otsahiukset ovat trendikäs valinta puolipitkiin hiuksiin. Ne pehmentävät kasvojenpiirteitä ja antavat ilmettä kampaukselle. Voit käyttää otsahiukset auki tai kiinni kampauksessa, mikä antaa lisää vaihtelua tyyliisi.

Miten valita oikea hiusmalli puolipitkiin hiuksiin?

Kun valitset hiusmallia puolipitkiin hiuksiin, kannattaa ottaa huomioon oma hiustyyppisi, kasvonmuotosi sekä oma tyyli. Kysy rohkeasti neuvoa parturi-kampaajalta, joka osaa auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin. Muista myös huomioida oma hiustesi kunto ja hoitotarpeet valitessasi hiusmallia.

Puolipitkien hiusten hoito ja muotoilu

Puolipitkät hiukset on helppo pitää hyvässä kunnossa oikeanlaisella hoidolla. Käytä säännöllisesti kosteuttavia hiustenhoitotuotteita ja vältä liiallista lämpökäsittelyä hiuksissa. Muista myös käydä säännöllisesti parturissa hiusten pituuden ylläpitämiseksi.

Muotoile puolipitkät hiukset erilaisiin kampauksiin esimerkiksi föönaamalla tai kihartamalla. Voit myös kokeilla erilaisia koristeita ja hiuslisäkkeitä, jotka antavat lisää vaihtelua kampauksiin.

Puolipitkien hiusten trendit

Tällä hetkellä puolipitkissä hiuksissa nähdään paljon erilaisia trendejä, kuten esimerkiksi pastellivärit, balayage-raidat ja boheemit kiharat. Ota rohkeasti mallia trendikkäistä hiusmalleista ja kokeile uusia tyylejä omiin hiuksiisi!

Muistathan myös, että parturi-kampaamo Qtime tarjoaa monipuolisia parturi-kampaamopalveluita, jotka auttavat sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiusmallin puolipitkiin hiuksiin. Käytä kätevää nettiajanvarausta varataksesi ajan seuraavaan kampaamokäyntiisi ja anna ammattilaisten auttaa sinua löytämään täydellisen hiusmallin!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalleja naisille puolipitkät. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.