Hiusmalleja naisille lyhyet hiukset

Hiusmalleja naisille lyhyet hiukset. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmalleja naisille lyhyet hiukset

Lyhyet hiukset ovat olleet trendikkäitä jo vuosia, ja ne sopivat monille naisille erinomaisesti. Lyhyt hiustyyli on helppo ylläpitää ja tyylikäs vaihtoehto pitkille hiuksille. Tässä artikkelissa käydään läpi erilaisia hiusmalleja naisille, jotka haluavat pitää hiuksensa lyhyinä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pixie-leikkaukset

Pixie-leikkaus on lyhyt ja suloisen pörröinen hiustyyli, joka sopii monille naisille. Tämä hiusmalli on rohkea valinta, ja se korostaa kasvojen piirteitä kauniisti. Pixie-leikkaus on myös erittäin helppo pitää siistinä ja tyylikkäänä.

Pixie-bob

Pixie-bob on lyhyt hiusmalli, jossa yhdistyvät pixie-leikkauksen lyhyet hiukset ja bob-leikkauksen pidemmät kerrostetut kerrokset takaosassa. Tämä hiusmalli on moderni ja raikas vaihtoehto perinteiselle pixie-leikkaukselle. Pixie-bob sopii monille eri kasvonmuodoille ja antaa hiuksille volyymia ja liikettä.

Pixie-kiharat

Pixie-kiharat ovat hauska ja nuorekas hiusmalli, jossa lyhyet hiukset on kiharrettu kevyiksi laineiksi tai kiharoiksi. Tämä hiusmalli antaa hiuksille tekstuuria ja pehmeyttä. Pixie-kiharat sopivat erityisen hyvin naisille, jotka haluavat piristää tyyliään ja kokeilla jotain uutta.

Asymmetrinen leikkaus

Asymmetrinen leikkaus on rohkea ja moderni hiusmalli, jossa hiukset ovat eripituiset eri puolilla päätä. Tämä hiusmalli antaa tyylikkään ja persoonallisen ilmeen, ja se sopii erityisesti niille naisille, jotka haluavat erottua joukosta. Asymmetrinen leikkaus on näyttävä valinta ja sopii erinomaisesti lyhyille hiuksille.

Loppusanat

Lyhyet hiukset tarjoavat runsaasti valinnanvaraa erilaisten hiusmallien suhteen. Valitsemalla oikean hiusmallin voit korostaa kasvojen piirteitä ja luoda persoonallisen tyylin. Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukkaita parturi-kampaamopalveluita kaikille, jotka haluavat päivittää hiustyylinsä ja kokeilla uutta. Käytä kätevää nettiajanvarausta varataksesi aikasi ja astu rohkeasti uuteen lookiin lyhyillä hiuksilla!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalleja naisille lyhyet hiukset. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.