Hiusmalleja miehille

Hiusmalleja miehille. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiusmalleja miehille

Miesten hiusmuoti on vuosien varrella muuttunut merkittävästi. Nykyään miehille tarjotaan monipuolisesti erilaisia hiusmalleja, joista valita juuri omaan tyyliin sopiva vaihtoehto. Hiusmalli voi vaikuttaa ulkonäköön huomattavasti ja oikein valittu hiusmalli voi tuoda lisää itsevarmuutta ja tyylikkyyttä. Tässä artikkelissa käsitellään erilaisia hiusmalleja miehille ja niiden sopivuutta erilaisiin kasvonmuotoihin ja hiustyyppeihin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Sopivin hiusmalli oman kasvonmuodon mukaan

Kun valitset itsellesi sopivaa hiusmallia, kannattaa ottaa huomioon oma kasvonmuoto. Esimerkiksi pyöreille kasvoille sopivat yleensä parhaiten hieman pidemmät hiusmallit, jotka luovat kasvoille pituutta. Toisaalta kulmikkaammille kasvoille voi sopia paremmin lyhyemmät ja siistitymmät hiusmallit. Oikean hiusmallin valinnassa kannattaa ottaa myös huomioon oma persoonallisuus ja tyyli.

Lyhyet hiusmallit

Lyhyet hiusmallit ovat suosittuja monien miesten keskuudessa, sillä ne ovat helppohoitoisia ja ajattomia. Esimerkiksi lyhyt sivuilta aivan niskaan asti leikattu hiusmalli voi olla tyylikäs ja raikas vaihtoehto monelle miehelle. Tämä hiusmalli sopii usein hyvin erityisesti maskuliinisen ja modernin tyylin omaaville miehille.

Pitkät hiusmallit

Vaikka pitkät hiusmallit eivät ehkä ole yhtä yleisiä miesten keskuudessa kuin lyhyet hiusmallit, ovat ne silti monelle miehelle hyvä vaihtoehto. Pitkät hiukset voivat antaa rennon ja boheemin vaikutelman, ja ne sopivat erityisesti rentoon ja luonnolliseen tyyliin. Pitkät hiukset voi myös kammata eri tavoin eri tilanteisiin soveltuviksi, ja siten ne tarjoavat enemmän mahdollisuuksia muunnella omaa ulkonäköä.

Trendikkäät hiusmallit

Jos haluat seurata viimeisimpiä hiusmuodin trendejä, kannattaa kurkistaa trendikkäimpiin hiusmalleihin. Esimerkiksi kohotetut hiukset, sivujen ajeltu tyyli ja erilaiset otsahiukset ovat olleet viime aikoina suosittuja miehille. Näitä hiusmalleja voi varioida eri pituisina ja eri tyyleissä, joten voit löytää juuri itsellesi sopivan vaihtoehdon trendikkäästä skaalasta.

Valitse omaan tyyliisi sopiva hiusmalli

Olipa oma tyylisi sitten klassinen, rento, moderni tai boheemi, löytyy varmasti juuri sinulle sopiva hiusmalli. Hiusmallin valitseminen voi tuoda lisää luottamusta ja tyylikkyyttä omaan ulkonäköön, joten kannattaa rohkeasti kokeilla erilaisia vaihtoehtoja. Kysy myös parturi-kampaajalta neuvoa, mikä hiusmalli sopisi parhaiten juuri sinulle ja omaan tyyliisi.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta hiusmalleja miehille. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.