Helsinki parturi-kampaamo

Etsitkö palvelua Helsinki parturi-kampaamo? QTime tarjoaa laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella Helsingissä. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Helsingin parhaat parturi-kampaamot palveluksessasi

Helsinki on täynnä erilaisia parturi-kampaamoita, jotka tarjoavat laadukkaita palveluita niin naisille kuin miehillekin. Haluatko raikkaan uuden leikkauksen, värin tai kampauksen? Etsitkö rentouttavaa hiustenhoitoa tai pientä piristystä arkeen? Helsingin parturi-kampaamoista löydät varmasti juuri sinulle sopivan vaihtoehdon!

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Qtimen ammattilaiset palveluksessasi

Qtime Parturi Kampaamossa panostamme laadukkaisiin palveluihin ja asiakkaan tarpeiden huomioimiseen. Asiakas on meille aina ykkönen, ja haluammekin tarjota parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Meiltä saat niin perinteiset hiusten leikkaukset ja värjäykset kuin myös trendikkäät kampaukset ja muut hiustenhoitopalvelut.

Laadukkaat palvelut ja rento tunnelma

Qtimen parturi-kampaamossa saat ammattitaitoista palvelua rentoudessa ja hyvässä tunnelmassa. Kätevän nettiajanvarauksen avulla voit helposti varata ajan juuri sinulle sopivaan aikaan ilman jonottamista. Haluamme tehdä vierailustasi parturi-kampaamossamme mahdollisimman miellyttävän kokemuksen, joten panostamme sekä palveluidemme laatuun että ystävälliseen asiakaspalveluun.

Aina ajantasalla olevat trendit ja tekniikat

Qtimen parturi-kampaamossa seuraamme aina alan viimeisimpiä trendejä ja käytämme uusimpia tekniikoita palveluidemme toteutuksessa. Haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti parasta mahdollista palvelua ja pitää huolen siitä, että olemme ajan hermoilla niin tuotteiden kuin työskentelytapojenkin osalta. Qtimen ammattilaiset käyvät säännöllisesti koulutuksissa ja kursseilla varmistaakseen sen, että osaamisemme on aina huippuluokkaa.

Varaa aikasi helposti ja nopeasti

Qtime Parturi Kampaamoon voit varata aikasi helposti ja nopeasti nettiajanvarauksen kautta. Valitse vain haluamasi palvelu, sopiva aika ja oma stylistisi, niin olet valmis nauttimaan laadukkaista parturi-kampaamopalveluista Helsingissä. Tervetuloa Qtimen rentoon ja ammattitaitoiseen parturi-kampaamoon!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta helsinki parturi-kampaamo. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.