Helpot hiustyylit

Helpot hiustyylit. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Helpot hiustyylit arkeen ja juhlaan

Hiusten laittaminen voi joskus tuntua haastavalta ja aikaa vievältä prosessilta, mutta onneksi on olemassa monia helppoja ja nopeita hiustyylejä, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Oli sitten kiireinen aamu tai odotettu juhlatilaisuus edessä, nämä helpot hiustyylit auttavat sinua näyttämään tyylikkäältä ja viimeistellyltä ilman suurta vaivaa.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Ponnari on aina muodissa

Ponnari on yksi helpoimmista ja monikäyttöisimmistä hiustyyleistä, joka sopii lähes kaikkiin tilanteisiin. Voit tehdä perinteisen matalan poninhännän töihin tai korkean, muhkean ponnarin illanviettoon. Ponnarin voi myös helposti muunnella erilaisilla lettikuvioilla tai hiuskoristeilla saadakseen hieman erilaisen ilmeen.

Pikakampaus nutturalla

Yksi nopea tapa saada hiukset pois kasvoilta on tehdä pikakampaus nutturalla. Voit tehdä rennon sotkunutun nutturan rennolle arkilookille tai tyylikkään, kiillotetun nutturan juhlavampaan tilaisuuteen. Nutturan voi tehdä korkealle päähän tai matalammalle niskaan sen mukaan, mikä tuntuu omalta ja sopivalta.

Kietaisuletti on elegantti valinta

Kietaisuletti on kaunis ja elegantti hiustyyli, joka näyttää monimutkaisemmalta kuin se todellisuudessa on. Voit tehdä kietaisuletin helposti vain muutamassa minuutissa ja se sopii erinomaisesti niin juhliin kuin arkeenkin. Voit myös koristella kietaisuletin erilaisilla hiuspinneillä tai kukkasilla saadaksesi lisää näyttävyyttä.

Pikakiharat hiustenpidikkeellä

Jos hiuksesi kaipaavat lisää volyymia ja tekstuuria, voit helposti luoda pikakiharat hiustenpidikkeellä. Sido hiuksesi kierteelle hiustenpidikkeellä ja anna sen olla hetken aikaa ennen kuin vapautat sen. Näin saat nopeasti kauniit ja luonnolliset kiharat hiuksiisi ilman lämpökäsittelyä.

Lopuksi

Hiusten laittaminen ei tarvitse olla aikaa vievä prosessi, vaan helppoja hiustyylejä löytyy jokaiseen tilanteeseen. Kokeile rohkeasti erilaisia hiustyylejä ja löydä omat suosikkisi, jotka sopivat juuri sinulle parhaiten. Ja muista, että parhaimmat hiustyylit syntyvät itsevarmuudesta ja omasta persoonallisesta tyylistä!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta helpot hiustyylit. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.