Häivytetty hiustyyli

Häivytetty hiustyyli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Mitä tarkoittaa häivytetty hiustyyli?

Häivytetty hiustyyli on suosittu kampaustyyli, joka yhdistää erilaisia hiusten pituuksia sulavasti toisiinsa. Tätä tyyliä suositaan erityisesti miesten hiustrendeissä, mutta myös naiset ovat ottaneet häivytetyn hiustyylin omakseen. Häivytetty hiustyyli antaa mahdollisuuden luoda monipuolisia ja persoonallisia kampauksia, jotka sopivat niin arkeen kuin juhlaankin.

Häivytetty hiustyyli tehdään usein käyttämällä hiustenleikkuukoneen eri teriä, joilla voidaan saavuttaa selkeä ja sulavalinjainen siirtymä eri hiustenpituuksien välillä. Häivytetty hiustyyli voi olla hyvin lyhyt tai hieman pidempi, ja se voidaan toteuttaa eri kampausmallien yhteydessä.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Häivytetyn hiustyylin suosio

Häivytetty hiustyyli on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, ja se näkyy niin katukuvassa kuin sosiaalisessa mediassakin. Monet julkkikset ja vaikuttajat ovat ottaneet häivytetyn hiustyylin omakseen, mikä on omalta osaltaan vaikuttanut sen suosion kasvuun.

Häivytetty hiustyyli sopii monenlaisille hiuksille ja kasvonmuodoille, mikä tekee siitä helposti lähestyttävän ja kokeilemisen arvoisen vaihtoehdon. Lisäksi häivytetty hiustyyli on helppo pitää ja se mahdollistaa erilaisten tyylimuutosten kokeilemisen ilman suurta sitoutumista.

Perinteiset häivytysmallit

Perinteisiä häivytysmalleja ovat esimerkiksi niskahäivytys, jonka avulla saadaan aikaan siisti ja siro siirtymä lyhyemmän ja pidemmän hiuksen välillä. Lisäksi suosittuja häivytysmalleja ovat esimerkiksi korkeahäivytys ja matalahäivytys, jotka antavat kampaukselle erilaisia ilmeitä ja korostavat hiusten kerrostusta.

Häivytetty hiustyyli voidaan yhdistää erilaisiin kampausmalleihin, kuten pompadouriin, sivuosaan tai lyhyeen kampaukseen. Häivytetty hiustyyli antaa runsaasti mahdollisuuksia luoda uniikkeja ja persoonallisia kampauksia, jotka sopivat eri tilanteisiin ja tyyliin.

Häivytetyn hiustyylin ylläpito

Häivytetyn hiustyylin ylläpito vaatii säännöllistä hiustenleikkuuta, jotta siirtymä eri hiustenpituuksien välillä pysyy siistinä ja sulavana. Suositeltavaa on käydä parturissa muutaman viikon välein tarkistuttamassa hiustyyli ja pitämässä se raikkaana ja tyylikkäänä.

Lisäksi häivytetyn hiustyylin ylläpitoon kannattaa käyttää laadukkaita hiustenhoitotuotteita, jotka auttavat säilyttämään hiusten terveyden ja kiillon. Monet parturikampaamot tarjoavat myös viimeistelypalveluita, kuten muotoilua ja hiustenhoitotuotteiden suositusta, joiden avulla häivytetyn hiustyylin ylläpito on entistä helpompaa.

Lopuksi

Häivytetty hiustyyli on monipuolinen ja trendikäs vaihtoehto niin miesten kuin naistenkin kampauksissa. Sen suosio perustuu sen monikäyttöisyyteen, helppohoitoisuuteen ja mahdollisuuteen luoda persoonallisia kampauksia. Mikä parasta, häivytetty hiustyyli on helppo ylläpitää, ja se sopii erilaisiin hiustyyleihin ja kasvonmuotoihin.

Jos kaipaat vaihtelua hiustyylillesi ja haluat kokeilla jotain uutta, häivytetty hiustyyli voi olla juuri sinua varten. Varatkaa aika Qtime Parturi Kampaamoon ja anna ammattilaisten luoda sinulle uusi ja raikas häivytetty hiustyyli!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta häivytetty hiustyyli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.