Ajanvaraus kampaamo

Ajanvaraus kampaamo. Laadukkaat kampaamopalvelut yli 10 vuoden kokemuksella. Varaa aika alapuolelta tai soita ja kysy lisää!

Ajanvaraus kampaamo – Miten varaan ajan Qtime Parturi Kampaamoon?

Kun haluat varata ajan kampaamoon, Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa sinulle helpon ja kätevän tavan tehdä se. Voit varata ajan helposti ja nopeasti nettiajanvarauksen kautta, mikä säästää aikaa ja vaivaa perinteiseen puhelinajanvaraukseen verrattuna.

Nettiajanvaraus onnistuu helposti Qtimen verkkosivuilla. Siellä voit valita haluamasi palvelun, kampaajan ja vapaat ajat, jotka sopivat sinulle parhaiten. Voit tehdä varauksen milloin tahansa, olit sitten kotona, töissä tai matkoilla. Nettiajanvaraus on käytettävissäsi 24/7, joten voit varata ajan silloin kun se sinulle parhaiten sopii.

Kun olet valinnut haluamasi palvelun ja ajan, saat vahvistuksen varauksestasi sähköpostiisi. Voit myös halutessasi saada muistutusviestin varaamastasi ajasta, jotta varmasti muistat sen. Näin voit olla varma, että aikasi kampaamossa on varattu juuri sinulle.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Miksi valita nettiajanvaraus?

Nettiajanvaraus on luotettava tapa varata aika kampaamoon, ja se tarjoaa monia etuja perinteiseen ajanvaraukseen verrattuna. Voit tehdä varauksen missä ja milloin tahansa, ilman jonottamista puhelimessa tai odottamista aukioloaikojen ulkopuolella.

Lisäksi nettiajanvaraus on helppoa ja nopeaa, eikä vaadi erillisten ohjelmien tai sovellusten lataamista. Voit varata ajan kätevästi suoraan selaimellasi, oli se sitten tietokoneella, puhelimella tai tabletilla. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä muihin asioihin, kun varaus on tehty muutamalla klikkauksella.

Varaa aika kampaamoon helposti ja nopeasti

Qtime Parturi Kampaamon nettiajanvaraus tekee ajan varaamisesta helppoa ja vaivatonta. Sinun tarvitsee vain valita haluamasi palvelu, kampaaja ja aika, ja saat vahvistuksen varauksestasi saman tien. Voit myös muokata tai perua varaustasi tarvittaessa.

Älä enää tuhlaa aikaasi perinteiseen puhelinajanvaraukseen, vaan valitse helpompi ja nopeampi vaihtoehto. Varattu aika kampaamoon on vain muutaman klikkauksen päässä!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta ajanvaraus kampaamo. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.