80-luvun kampaus

80-luvun kampauksen ominaispiirteet

80-luvun kampaus edustaa aikakautta, jolloin hiustyylien rohkeus ja näyttävyys olivat huipussaan. Tämä vuosikymmen tunnetaan erityisesti sen ainutlaatuisista ja usein hyvin suurikokoisista hiustyyleistä. Yksi merkittävimmistä piirteistä oli volyymi – mitä enemmän, sitä parempi. Tämä saavutettiin usein käyttämällä runsaasti hiuslakkaa ja kihartamalla hiukset tiukasti.

80-luvun kampaukset eivät olleet pelkästään naisille; myös miehet ottivat osaa tähän trendiin. Miesten suosiossa olivat muun muassa pitkät takatukat ja huolella muotoillut etuhiukset. Naisten kampauksissa puolestaan suosittiin usein korkeita poninhäntiä, tiukkoja kiharapilviä ja näyttäviä otsatukkia.

Värien osalta 80-luvun hiustyyleissä ei tunnettu rajoja. Käytettiin rohkeasti erilaisia sävyjä, kuten neonvärejä ja pastellisävyjä, jotka korostivat aikakauden leikkisää ja kapinallista henkeä. Lisäksi asusteet, kuten hiuspannat, scrunchiet ja värikkäät hiusklipsit, olivat olennainen osa 80-luvun hiustyylien luomista.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

80-luvun kampaus – Miten se vaikuttaa nykyaikaan?

Vaikka 80-luku on jo kaukana takanapäin, sen kampaustyylit vaikuttavat edelleen nykypäivän muotiin. Monet tämän päivän trendit ammentavat inspiraationsa juuri 80-luvun hiustyyleistä, tuoden ne nykyaikaan modernilla twistillä. Esimerkiksi volyymikkaat kiharat ja näyttävät otsatukat näkyvät yhä nykyisten muotivaikuttajien ja julkisuuden henkilöiden valinnoissa.

80-luvun kampaus ei ollut pelkästään tyyli, vaan se oli myös lausunto. Se edusti rohkeutta, itsenäisyyttä ja kapinallista henkeä, jotka ovat ominaisuuksia, jotka resonoivat edelleen vahvasti nyky-yhteiskunnassa. Tämän vuoksi 80-luvun kampaukset eivät ole vain menneisyyden muoti-ilmiöitä, vaan ne ovat osa jatkuvaa dialogia muodin ja itseilmaisun välillä.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta 80-luvun kampaus. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.