80-luvun kampaus

80-luvun kampaus. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

80-luvun kampaukset: kirkkaita värejä ja suuria kampauksia

80-luku oli tunnettu rohkeasta ja värikkäästä tyylistään, ja tämä näkyi myös kampauksissa. Hiukset olivat suuria, pörröisiä ja täynnä volyymia. Naisilla oli usein isoja permanentteja ja miesten hiukset olivat pitkiä ja huolittelemattomia. 80-luvun kampaukset olivat todellinen näky, ja niiden luominen vaati usein runsaasti hiuslakkaa ja muotoilutuotteita.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

80-luvun ikoniset kampaukset

Yksi tunnetuimmista 80-luvun kampauksista oli ehdottomasti föönattu permanentti. Tämä kampaus oli täynnä volyymia ja kiharoita, ja sitä nähtiin usein niin arkipukeutumisessa kuin juhlavissakin tilaisuuksissa. Toisena ikonisena kampauksena voidaan mainita sivulle kammattu föönikampaus, joka oli erityisen suosittu miesten keskuudessa.

Myös lyhyet hiukset olivat muodissa, ja monet naiset leikkasivat hiuksensa hyvin lyhyiksi tai jopa punk-henkisiksi. Tällaiset lyhyet kampaukset vaativat rohkeutta ja asennetta, mutta olivat varmasti trendikkäitä 80-luvulla.

80-luvun kampausten luominen nykypäivänä

Vaikka 80-luvun kampaukset olivat erityisen näyttäviä ja rohkeita, niitä voi edelleen nähdä nykypäivänä muokattuina versioina. Esimerkiksi isot permanentit ovat nyt saaneet hieman modernimman ilmeen, ja niitä nähdään usein rennommissa muodoissa.

Jos haaveilet 80-luvun tyylistä ja haluat kokeilla jotain uutta hiustesi suhteen, voit harkita esimerkiksi rennon pörröisen permanentin ottamista tai leikkauttaa lyhyet hiukset rohkeasti. Ammattitaitoiset parturi-kampaamot, kuten Qtime Parturi Kampaamo, voivat auttaa sinua luomaan juuri sellaisen kampauksen kuin haluat.

Qtime Parturi Kampaamo: 80-luvun kampaukset ja muut trendikkäät tyylit

Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa monipuolisia parturi-kampaamopalveluita asiakkailleen, aina trendikkäistä hiustyyleistä klassisiin leikkauksiin. Jos haaveilet 80-luvun kampauksesta tai jostain muusta rohkeasta tyyliltäsi, Qtime on oikea paikka sinulle.

Qtime suosii kätevää nettiajanvarausta, joten voit helposti varata ajan haluamallesi palvelulle milloin vain. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua saavuttamaan juuri haluamasi lopputuloksen, olipa kyseessä sitten 80-luvun kampaus tai jokin modernimpi tyyli.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta 80-luvun kampaus. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.