80-luvun hiustyyli

80-luvun hiustyyli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

80-luvun hiustyyli – Kiehtova aikakausi

80-luku oli vuosikymmen, jolloin hiustyylit olivat täynnä rohkeutta, väriä ja näyttävyyttä. Vaikuttavat kampaukset ja trendikkäät leikkaukset olivat osa jokapäiväistä elämää, ja monet ikoniset hiusmuodit ovatkin juurtuneet vahvasti tuohon aikaan. 80-luvun hiustyyli oli monipuolinen ja värikäs ilmiö, joka jätti jälkensä niin muotiin kuin koko popkulttuuriin.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Pompadour ja permanentit – Trendikkäät hiustyylit

Yksi 80-luvun ikonisimmista hiustyyleistä oli pompadour, joka korosti korkeaa kampausta ja runsasta volyymia. Miehet ja naiset ympäri maailmaa halusivat saada tämän vaikuttavan lookin, ja usein hiukset käsiteltiin permanentilla pitkäkestoisen kampauksen saavuttamiseksi. Permanentit olivat erityisen suosittuja, ja monet halusivat aaltoilevat tai kiharat hiukset osaksi tyyliään.

Naisten hiustyyleissä nähtiin myös runsaasti erilaisia leikkauksia ja värejä. Lyhyet pörröiset hiukset ja kerrostetut leikkaukset olivat erityisen suosittuja, ja monet halusivat luoda persoonallisen lookin rohkeilla väreillä kuten pinkki, sininen tai violetti. Hiusten muotoiluun käytettiin paljon hiuslakkaa ja muotoilutuotteita, jotta kampaus pysyisi kuosissaan pitkän päivän ajan.

Ikimuistoinen aikakausi – 80-luvun hiustrendit

80-luvun hiustyylit olivat värikkäitä, rohkeita ja näyttäviä – ne olivat aikakautensa heijastus ja osa popkulttuurin ilmiöitä. Hiustyylien monimuotoisuus tarkoitti sitä, että jokaisella oli mahdollisuus löytää oma tyylinsä ja ilmaista persoonallisuuttaan hiusten kautta. Vaikka monet 80-luvun hiustrendeistä saattavat tuntua nyt aikansa eläneiltä, niitä muistellaan silti lämmöllä ja nostalgiaa herättäen.

Qtime Parturi Kampaamossa haluamme tuoda ripauksen 80-luvun hiustyylien tunnelmaa nykypäivään. Voit varata ajan meiltä klassiseen pompadour-kampaukseen tai vaikka rohkeaan permanenttiin – ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan lookin ja tuomaan esiin omaa persoonallisuuttasi hiustesi kautta. Tervetuloa luomaan upeita hiustyylejä yhdessä kanssamme!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta 80-luvun hiustyyli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.