60-vuotiaan hiustyyli

60-vuotiaan hiustyyli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

60-vuotiaan hiustyyli – Trendikkäät ja tyylikkäät vaihtoehdot

Hiustyyli on tärkeä osa ulkonäköä ja se vaikuttaa suuresti siihen, kuinka nuorekkaana ja raikkaana ihminen näyttää. 60-vuotiaana monet saattavat pohtia, millainen hiustyyli sopisi parhaiten omaan ikään ja elämäntilanteeseen. Onneksi vaihtoehtoja on lukuisia, ja jokaiselle löytyy varmasti juuri omaan tyyliin sopiva vaihtoehto.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Sopiva hiustyyli 60-vuotiaalle

60-vuotiaana moni haluaa säilyttää nuorekkaan ja modernin ilmeen, mutta samalla arvostaa helppohoitoisuutta ja mukavuutta. Usein hiukset myös harvenevat iän myötä, joten hiustyyli kannattaa valita sen mukaan. Esimerkiksi lyhyet hiukset voivat olla raikas ja nuorekas vaihtoehto, kun taas kerroksittain leikatut pitkät hiukset luovat pehmeyttä ja naisellisuutta. Myös erilaiset värisävyt ja raidoitus voivat piristää ilmettä ja tuoda ryhtiä kasvojen piirteisiin.

Hiustyylien suosituimmat trendit

Vuosien varrella tietyt hiustrendit ovat nousseet suosioon eri ikäryhmien keskuudessa. 60-vuotiaiden kohdalla erityisesti luonnolliset sävyt, kuten erilaiset harmaan sävyt, ovat olleet suosittuja. Myös lyhyet ja helppohoitoiset hiustyylit ovat nousseet suosioon, sillä ne antavat raikkaan ja nuorekkaan ilmeen. Esimerkiksi pixie-leikkaus tai bob-hiukset voivat olla mainio vaihtoehto 60-vuotiaalle naiselle.

Hiustyylin ylläpito ja hoito

Riippumatta siitä, minkä tyylin valitset, on tärkeää huoltaa hiuksia säännöllisesti ja valita oikeat hoitotuotteet. Erityisesti 60-vuotiaan hiukset tarvitsevat kosteutusta ja hoitoa, jotta ne pysyvät terveinä ja kiiltävinä. Säännölliset parturi-kampaamokäynnit ovatkin tärkeä osa hiusten hyvinvointia ja ulkonäön ylläpitoa.

Löydä oma tyylisi

Jokaisella on oma persoonallinen tyyli ja ulkonäkö, joten on tärkeää valita hiustyyli sen mukaan. 60-vuotiaan ei tarvitse luopua nuorekkaasta ja trendikkäästä ilmeestä, vaan päinvastoin – on tärkeää löytää sellainen hiustyyli, joka tuntuu omalta ja joka korostaa parhaita puolia. Kysy rohkeasti neuvoa parturi-kampaajalta ja anna ammattilaisen auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopiva hiustyyli.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta 60-vuotiaan hiustyyli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.