60-luvun hiustyyli

60-luvun hiustyyli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

60-luvun hiustyyli

60-luku oli aikakausi, jolloin muoti ja kulttuuri kokivat suuria muutoksia. Yksi merkittävimmistä osista tuota aikaa oli hiustyyli, joka oli erityisen näkyvä osa ihmisten ulkonäköä. 60-luvun hiustyyli oli värikäs, rohkea ja omaperäinen, ja se antoi mahdollisuuden ilmaista omaa persoonallisuuttaan vapaasti.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Naisten hiustyylit

Naisilla 60-luvun hiustyyli oli hyvin monipuolinen. Tunnetuimpia hiustyylejä olivat esimerkiksi beehive eli mehiläispesä, joka oli korkealle kammattu ja suuri kampaus. Lisäksi myös pitkät, suorat hiukset olivat suosittuja, samoin kuin lyhyet pixie-leikkaukset. Monet naiset myös kokeilivat erilaisia värejä hiuksissaan, kuten vaaleanpunainen ja sininen.

Miesten hiustyylit

Miehillä 60-luvun hiustyyli oli usein lyhyt ja siisti. Yleisimpiä hiustyylejä olivat esimerkiksi sivuilta lyhyeksi leikatut hiukset ja päältä pidemmät, kuten Beatles-tyylinen haircut. Monet miehet myös käyttivät hiuksissaan geeliä tai vahaa, jotta hiukset saatiin pysymään muodossaan ja näyttämään siisteiltä.

60-luvun hiustyylin vaikutus nykypäivään

Vaikka 60-luvun hiustyyli oli hyvin erilainen kuin nykypäivän trendit, sillä on silti ollut suuri vaikutus nykypäivän muotiin. Monet nykypäivän hiustrendit ovat saaneet inspiraationsa juuri 60-luvun hiustyyleistä, ja monia retro-tyylejä nähdään edelleen katukuvassa. Esimerkiksi beehive ja pixie-leikkaus ovat nousseet uudelleen suosioon viime vuosina.

Päätelmä

60-luvun hiustyyli oli aikakautensa ikoninen ilmiö, joka on jättänyt jälkensä myös nykypäivän muotiin. Vaikka hiustyylit ovat muuttuneet vuosien varrella, 60-luvun rohkeus ja omaperäisyys ovat edelleen nähtävissä nykypäivän trendeissä. Jos haluat kokeilla jotain uutta ja erilaista hiuksissasi, kannattaa ehkä ottaa mallia 60-luvun klassikoista!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta 60-luvun hiustyyli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.