40-vuotiaan hiustyyli

40-vuotiaan hiustyyli. Toteutamme erilaiset hiustyylit, hiusmallit ja kampaukset ammattitaidolla. Varaa oma aikasi alapuolelta!

Hiustyyli 40-vuotiaana – Kuinka löytää oma tyylinsä?

Monille 40-vuotiaalle naiselle hiustyyli on tärkeä osa ulkonäköä ja itsetuntoa. Moni saattaa kuitenkin huomata, että vanhat tyylikokeilut eivät enää toimi samalla tavalla kuin nuorempana. Onneksi 40-vuotiaana on mahdollisuus löytää uusi, aikuisempi ja kypsempi hiustyyli, joka sopii omaan persoonaan ja elämäntilanteeseen.

Ensimmäinen askel onkin itsensä tunteminen ja omien toiveiden selvittäminen. Millainen hiustyyli tuntuu omalta juuri nyt? Haluatko säilyttää pitkät hiukset vai kaipaatko raikasta muutosta lyhyemmällä leikkauksella? Entäpä väri – luonnollinen sävy vai rohkea kokeilu?

Kun olet löytänyt itsellesi sopivan tyylin, kannattaa varata aika kampaajalle. Qtime Parturi Kampaamo tarjoaa laadukasta palvelua ja ammattitaitoista hiusten leikkausta ja värjäystä. Meiltä saat myös personal trainerin suositusta parempia hiustenhoitotuotteita, jotka auttavat ylläpitämään hiustesi elinvoimaisuutta ja kiiltoa.

Parturi-kampaamo Qtime löytyy Kampista aivan Helsingin keskustasta

Qtime on arvostettu parturi kampaamo Helsingissä, joka tarjoaa laadukkaita kampaamopalveluita vaativillekin asiakkaille. Haluatko kampaamo käynnin Helsingissä, jossa tulet kuulluksi? Helsingissä sijaitseva kampaamomme on vienyt hiustenleikkauksen teknisesti uudelle tasolle. Kokeneiden ammattilaiskampaajiemme hiusten kokonaisvaltainen ymmärrys auttaa saavuttamaan asiakkaalle parhaan lopputuloksen. Qtime kampaamon parturi-kampaajat ovat tunnettuja tarkoista teknisistä leikkauksista, taidokkaaseen väriosaamiseen sekä toimivien kokonaisuuksien luomisen soveltaen sopivuusajattelua ja uusimpia hiustrendejä.

Tutustu tarjoamiimme palveluihin

Hiustrendit 40-vuotiaana

Vuosien myötä oma hiustyyli voi muuttua ja kehittyä. Trendit muuttuvat myös, mutta aikuiselle naiselle sopii yleensä aika klassinen ja tyylikäs tyyli, jossa on ripaus persoonallisuutta. Esimerkiksi luonnolliset sävyt ja pehmeät leikkaukset ovat usein suosittuja.

Haluatko tuoda hiuksiisi uutta ilmettä? Kokeile esimerkiksi raidoituksia tai balayage-värjäystä, joka antaa hiuksille luonnollista säihkettä. Myös erilaiset kampaukset ja lettikampaukset voivat tuoda vaihtelua arkeen ja juhlaan.

Qtime Parturi Kampaamo auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan hiustyylin, joka korostaa parhaita puoliasi ja tekee olosi itsevarmaksi. Voit varata ajan helposti nettiajanvarauksemme kautta ja valita itsellesi sopivan ajan ja palvelun kätevästi kotisohvalta käsin.

Hiustenhoito 40-vuotiaana

Ikääntyvät hiukset kaipaavat erityistä huolenpitoa ja kosteutusta. Qtime Parturi Kampaamon hiusammattilaiset osaavat suositella sinulle parhaiten sopivia hiustenhoitotuotteita, jotta hiuksesi pysyvät terveinä ja kiiltävinä. Muista myös säännölliset leikkaukset, sillä ne pitävät hiuksesi freesinä ja elinvoimaisena.

40-vuotiaan hiustyyli voi olla juuri sellainen kuin haluat – sinä päätät! Älä pelkää kokeilla erilaisia tyylejä ja luoda juuri sellainen hiustyyli, joka tekee sinut onnelliseksi ja itsevarmaksi. Qtime Parturi Kampaamo on apunasi matkalla kohti uutta hiustyyliä – varaa aikasi jo tänään ja anna hiustesi loistaa!

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Nyt tiedät enemmän aiheesta 40-vuotiaan hiustyyli. Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.