joulukuu 13, 2017

Yhteistyössä Oona Oikkosen kanssa

”Kova työ palkitaan”, toteaa helsinkiläinen stailisti ja filmikuvaaja Oona Oikkonen. Persoonallisesta, värikkäästä tyylistä ja rakkaudesta punaiseen väriin tunnettu taiteilija on tehnyt kaikkensa unelmauransa saavuttamiseksi. Kööpenhamina, Berliini, Madrid – you name it! Matka kohti kansainvälistä uraa on alkanut.

Oona Oikkonen

Koska rohkeus, intohimo ja innostus ovat Oonan, QTime-tiimin ja monien muiden onnistumisten tärkeimpiä elementtejä, pyysimme Oonaa yhteistyöhön; tyyli on kokonaisuus, jossa hiuksilla on tärkeä rooli.

Oona Oikkonen 8 x Q&A

1. Miten olet päässyt luomaan unelmauraasi?

”Paikka Antti Asplundin visuaalisen tiimin jäsenenä on ollut merkittävä tekijä, ja avannut ovia erilaisiin produktioihin, kuten muotiviikoille Berliiniin ja Kööpenhaminaan. Ulkomailla vietettyjen kuukausien aikana olen aina pyrkinyt verkostoitumaan ympäri Eurooppaa. Vähitellen olen vakiinnuttanut paikkani tällä alalla.”

2. Millainen on tyypillinen työviikkosi?

”Jokainen työviikkoni vaihtelee suuresti koostuen erilaisista produktioista, editorial ja musiikkivideo -kuvauksista, ulkomaanmatkoista ja filmikuvauksesta.”

3. Mistä nautit elämässäsi eniten?

”Mahdollisuudesta matkustaa ja tutustua uusiin todella upeisiin, persoonallisiin ihmisiin. Työni tekee elämästäni tapahtumarikasta. Jokainen viikko tuo mukanaan uutta opittavaa.”

4. Mistä saat inspiraatiota?

”Väreistä, matkoilta ja kokemuksista. Erityisesti matkustaessani saan nähdä aina jotain uutta, mikä inspiroi minua suuresti työssäni.”

5. Millainen on oma tyylisi?

”Värikäs ja persoonallinen. Rakastan punaista väriä, nahkaa, koruja, näyttäviä mekkoja ja punaisia hiuksiani.”

6. Miten hiukset vaikuttavat tyyliisi?

”Hiukset korostavat asujani. Ennen tätä syksyä minulla on aina ollut pitkät hiukset, ja hiusten väri on vaihdellut blondista ruskeaan, sinisestä punaiseen ja punaisen eri välivaiheisiin.

Kun hiukseni olivat blondit, vaikutti se paljon myös pukeutumiseeni. Tyylini oli näyttävä. Värjättyäni hiukseni punaiseksi Flown Red Gardenia varten, jota hostasin, muuntui tyylini rauhallisemmaksi, koska jo pelkät hiukset tekevät tehtävänsä asukokonaisuuksissani.”

7. Miksi rakastat punaista väriä?

”Reilut neljä vuotta sitten pukeuduin aina mustaan. Tasapainoksi aloin käyttää punaista väriä. Opin kuinka vahva väri punainen on päälle puettuna, ja ajan kuluessa mustat vaatteet lähes katosivat vaatekaapistani. Punainen on erittäin voimakas väri täynnä intohimoa. Saan siitä energiaa Suomen kaamokseen.”

8. Mitä tulevaisuuden haaveita sinulla on?

”Haluan luoda kansainvälisen uran, jossa työtäni arvostetaan. Haluan myös tukea toisia nuoria taiteilijoita ja tuoda heille lisää näkyvyyttä, jota he ansaitsevat. Usein nuoria taiteilijoita ei arvosteta tarpeeksi. Tässä asiassa haluaisin nähdä muutoksen.”

Oona Oikkonen

Kuvat: Andre Pozusis

QTimen ja Oonan yhteistyön kuvia löydät @qtimehairdesign. Oonan töihin pääset tutustumaan @oonaoikkonen ja nettisivuilla.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.