huhtikuu 21, 2013

Värin vuosi!

Nyt on värin juhla vuosi, koska Wella on lanseerannut markkinoille uuden Illumina Color värisarjan, tärkein väri-innovaatio 20 vuoteen!

Ensimmäinen kuulas väri, joka on läpikuultava kaiken tyyppisessä valaistuksessa ja suojaa hiuksia patentoidun microlight-teknologian ansiosta. Peittää jopa 100% harmaista hiuksista ja antaa ennen kaikkea uskomattoman kiillon.

Perus värjäysten lisäksi Illumina Color mahdollistaa ns. kiiltokäsittelyn hiuksille, jolla luonnon väristä hiusta saadaan elävöitettyä, korostettua ja kiillotettua ilman pelkoa tulevasta värjäys kierteestä.

Illumina mahdollistaa jokaiselle räätälöidyn, oman henkilökohtaisen värjäyssuunnitelman. Kuulut sitten säännöllisesti hiustaan värjääviin, värjäys kierrettä kammoksuviin tai satunnaista freesausta kaipaaviin asiakkaisiin. Ihanat raikkaat,  luonnolliset ja kiiltävät sävyt yhdessä auringon paisteen kanssa saavat hiuksesi säkenöimään!

Tule kysymään lisää liikkeestämme. Aurinkoista kevättä 🙂

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.