tammikuu 30, 2018

Värilukutaitoa – Osa 2

”Tyyli on kokonaisuus, jossa hiuksilla on väliä”, kirjoitimme juteltuamme stylisti Oona Oikkosen kanssa. Värjäsimme Oonan hiukset rehellisellä punaisella, sillä punainen tukka on hänen tyylinsä ydin. Tyylin lisäksi toinen merkittävä tekijä hiusvärin sävyä valitessa on ihonväri.

QTime Hair Design

Syksyllä 2017 värilukutaitoa käsittelevässä jutussa kerroimme väreiltään talvi-, kevät-, kesä- ja syksyihmisistä. Talvi-ihmiselle, kuten QTimen vaalealle Ronjalle, sopivat kylmät sävyt, kun taas Kiralle, syksyihmiselle, lämpimät sävyt. Junior Hair Designerit laittoivat väriopit testiin, ja värjäsivät toisilleen hiukset, jotka sopivat ihonväriin ja tyyliin. 

Ronja – Smokey Blue

Sininen on hiuksissa rohkea ja haastava väri, joka sopii harvalle, sillä hius ei ole luonnonväriltään sinertävä. Tästä vaikeasti lähestyttävästä väristä löytyi kuitenkin Ronjalle se lähes täydellinen sävy – smokey blue.

”Sinistä värjätessä on tärkeintä huomioida hiusten pohjaväri. Sen on oltava vitivalkoinen; muuten sininen vihertää. Jotta saimme lopputuloksesta onnistuneesti juuri tämän sävyn, värjäsimme hiukset suoravärien sijaan hapeteväreillä. Näin saimme väristä tasaisen. Se myös kuluu nätisti pois. Suoraväreillä lopputulos olisi voinut olla liian sininen. Nyt syntyi hyvä tasapaino”, kertoo Ronjan hiukset värjännyt Kira.

Sinisen oikea sävy nosti esiin Ronjan siniset silmät ja tummat huulet.

”Väri sopii hyvin myös melko mustavalkoiseen ja selkeään pukeutumiseeni sekä tummanpunaiseen huulipunaan.”

QTime Hair Design

QTime Hair Design

QTime Hair Design

Kira – Puuterinen persikka

Kiran iho on lämpimän ruskea, kuin suoraan etelän rantahiekoilta. Aurinkopuuteri onkin Kiran meikkipussin käytetyin tuote. Täydellinen sävy hiuksille löytyi läheltä omaa ihonväriä.

”Kiran hiusten pohjaväri oli keskiruskean ja suklaanruskean välillä. Hiukset lähtivät vaalenemaan todella hyvin. Nyt lopputulos on pehmeä, murrettu, jopa nude. Lisäksi vaaleat osiot elävöittävät väriä”, kertoo Kiran hiukset värjännyt Ronja.

”Hiusväri tasoitti ihonväriä ja toi esiin vihreät silmät. Koska pidän luonnollisesta meikistä, sopii neutraali tukka minulle parhaiten. Sen sijaan pukeutumisessa tyylini vaihtelee enkä halua hiusten määrittelevän sitä liikaa. Nyt ne sulautuvat ihanasti kokonaisuuteen”, Kira toteaa.

QTime Hair Design

QTime Hair Design

Hiusten vaalentamisessa on hyvä muistaa vaalenemisen olevan hyvin yksilöllistä. Kampaaja arvioi mahdollisuudet tarkasti nähdessään hiuksesi kampaamossamme. Konsultointi on siis paikallaan aina ennen suurempia muutoksia.

KIINNOSTUITKO? LUE LISÄÄ!

Miksi kampaajasi kouluttautuminen on tärkeää?

Yksi Q-Tiimimme merkityksellisimmistä kulmakivistä on jatkuva kouluttautuminen, joka on avain korkealaatuiseen palveluun. Lue lisää siitä, miten panostamme koulutukseen ja miksi se on tärkeää juuri sinulle asiakkaana. Kampaajina kouluttautumisemme on olennainen osa ammattitaidon ylläpitämistä ja kehittämistä, ja siitä on hyötyä myös sinulle asiakkaana. Kouluttautunut kampaaja pysyy ajan tasalla uusimmista tekniikoista, trendeistä ja työkaluista, mikä mahdollistaa laadukkaampien…

Lue lisää
Metallinpoisto hiuksista kampaamossa ja kotona.

Metallinpoisto hiuksista tehokkaasti kampaamossa ja kotona

Vihertävät hiukset? Kasvatus ei etene hiusten katkeilun takia? Onko metallinpoisto sinulle tuttu termi? Sen avulla hiuksiin kertyneitä metallihiukkasia on mahdollista poistaa niin ammatti- kuin kotihoitotuottein! Tässä QBlogissa saat selville kärsivätkö sinunkin hiuksesi metallihiukkaskertymästä ja kuulet tavoista, joilla niistä on mahdollista päästä eroon. Mitä tarkoittaa metallinpoisto hiuksista? Metallikertymät ovat hiuksiimme ajan saatossa kertyneitä metallihiukkasia. Näillä kertymillä…

Lue lisää

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!

Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä. ”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa….

Lue lisää

VARAA OMA AIKASI

Sinulle toimivimmat hiukset napin painalluksen päässä.